MISIJA MRŠAVLJENJA

FOTO, VIDEO: SUPRUŽNICI SU U GODINU I POL ZAJEDNO IZGUBILI 178 KILOGRAMA 'Sve smo uspjeli sami, bez stručne pomoći, evo kako...'

 Instagram
 

Otkad su Lexi Reed (27) iz Indiane i njezin suprug Danny započeli svoju misiju mršavljenja početkom prošle godine, ona je izgubila 137 kilograma, dok je on smršavio 40. Oboje kažu kako su sretniji nego što su ikad bili i to ne samo zbog fizičke transformacije.

- Promijenili smo svoj um, navike, emocionalne okidače... time smo promijenili naše živote - kazala je Reeds za 9Honey.

Tvrdi kako ima više energije nego ikad, ali i puno manje briga na pameti: sada više ne mora brinuti da će slomiti komad namještaja ili da neće stati u nešto, da neće moći uživati u romantičnim šetnjama i da će je drugi osuđivati.

Također, kaže kako je sa suprugom razvila puno dublji odnos zbog zajedničkog 'putovanja' i postizanja zajedničkog cilja, iako su zajedno još od srednje škole.

- Ovaj čovjek je bio uz mene posljednjih deset godina i tretirao me jednako i sa 220 kg i sa 82 kg - napisala je na Instagramu gdje njezin račun 'Fat Girl Fed Up' prati više od 459.000 korisnika.

- Nadahnjuje nas činjenica da smo u mogućnosti pomoći drugim ljudima da shvate da mogu promijeniti svoj život, pa i spasiti svoj život - kazala je Lexi Reed.

- Bilo mi je dosta neprestanog pričanja o mršavljenju i nepoduzimanja ničeg. Bilo mi je dosta da budem zatvorenik u vlastitom tijelu i da samo egzistiram, a ne živim.

Počeli su se hraniti zdravije (prestali su naručivati hranu i počeli kuhati jela kod kuće) i vježbati: - Počeli smo koristiti teretanu kao terapiju, umjesto hrane - kazala je Reed. I toga se i dalje drže i postižu izvanredne rezultate.

A što je još nevjerojatnije, uspjeli su to sami, bez stručne pomoći koju si nisu mogli priuštiti: - Kad nismo nalazili snagu u nama, pronašli smo je zbog naše buduće djece - kazala je Reed i dodala kako nije bilo lako, no kako je vrijedilo.

- Najbolji dar za Božić koji ću dobiti ove godine je zdravlje. I to što ću moći provesti još puno godina s mojim prekrasnim muškarcem - kazala je Reed.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 02:52