SPASIO GA PO VRUĆINI

FOTO: ZETOVAC DOŽIVIO NESVAKIDAŠNJU GESTU OD PUTNIKA 'Vidio je kakav sam, viknuo mi je "Amigo!" i počeo otvarati ruksak... Hvala ti dobri čovječe!'

Ilustracija
 Goran Mehkek / CROPIX
 

U Facebook grupi "Zakaj volim Zagreb", jedan je zagrebački vozač autobusa pohvalio putnika. Iako je uobičajena situacija obrnuta, kad putnici pohvale vozače zbog lijepe geste, pomoći ili strpljenja, ovaj put je vozač odlučio pokazati koliko im znači kad se putnici prema njima odnose dobro.

Dok je vozio stari gradski autobus na liniji 146 Reljkovićeva-Jankomir, jedan od putnika dao mu je hladno piće da se malo osvježi. Kako stari autobusi nemaju klimu kao novi, to mu je itekako značilo.

- Sunce upržilo... Vodu sam već odavno popio, žedan, znojan i živčan radi gužve, dolazi mi putnik u Španskom i kaže: "Amigo, vidim da si žedan!", i otvara ruksak i daje mi hladnu Colu. Još ima dobrih ljudi. Hvala ti dobri čovječe od srca. Da i mi Zetovci pohvalimo naše putnike - ispričao je vozač, koji je priznao da je baš poput svih ostalih kad su u pitanju gradske gužve na ovim vrućinama.

Bravo za putnika čija je mala gesta oduševila tisuće ljudi koji su lajkali, komentirali i podijelili objavu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 23:13