GOSPODARICA SCARLETT

HOLIVUDSKA DOMINA OTKRIVA SEKSI TAJNE SLAVNIH Ispunjavala je maštarije mnogim zvijezdama: Vole kad imaju nekoga tko će im naređivati

 Facebook

Holivudska domina poznata pod nadimkom Mistress Scarlett (Gospodarica ili ljubavnica Scarlett), a pravog imena Jenny Nordbak, priprema knjigu ‘The Scarlett Letters’ u kojoj otkriva tajne svojih poznatih klijenata, ali i daje uvid u posao o kojem se ne zna puno.

Jenny je, doduše bez otkrivanja imena, ispričala kako su joj dolazili najplaćeniji glumci, glazbenici i scenaristi koji su je tražili da ih bičuje, tuče i veže. Oni su joj plaćali da bi ostvarila njihove najskrivenije seksualne fantazije.Nordbak se više ne bavi tim poslom, no knjiga ‘The Scarlett Letters’ trebala bi izaći na proljeće sa svim detaljima erotskih želja poznatih holivudskih imena.

Nordbak je dvije godine u Hollywoodu vodila dvostruki život. Po struci je arheolog i danju je radila kao jedan od voditelja gradilišta, a noću se pretvarala u Gospodaricu Scarlett i odlazila u najstariju tamnicu u Los Angelesu.

Tako je danju radila u svijetu kojem dominiraju muškarci, a noću je ona njima dominirala. U takozvanoj tamnici ispunjavala je najmračnije želje raznim klijentima, od računovođa do poznatih filmskih zvijezda.

‘Kad se nalazite na ekskluzivnim privatnim fetiš tulumima, onda počnete primjećivati poznate osobe i na takvim sam mjestima viđala doista puno slavnih’, rekla je Jenny za New York Post.

Premda nikoga nije prozvala imenom i prezimenom, navodi kako je veći dio muških klijenata bio submisivan, uključujući i jednog ‘mega popularnog glumca’ o kojem ‘većina žena i sigurno dio muškaraca često mašta’. Dio klijentele bio je prilično zahtjevan pa je tako nekima smislila nadimke poput Škakljivi Ed (Tickle Ed), Pesek Dan (Doggie Dan), Bogati vilenjaci (Treasure Trolls), Ta-Da Ted itd.

Prepričavajući zgode koje je opisala u knjizi, domina otkriva da je jedan scenarist postao vlastiti lik kad god bi koristio njezine usluge: ‘Imao je te do detalja razrađene scene koje je htio odigrati. To je bilo baš zabavno jer obično klijenti nemaju toliko mašte. On se pretvorio u indijskog vođu, imao je autentičan kostim, kao da je organizirao cijelu produkciju!’

Nordbak smatra da je njezina perverzna profesija toliko popularna u Hollywoodu jer se radi o svijetu u kojem većinu konaca još uvijek vuku muškarci. Smatra da im je olakšanje kad imaju nekoga tko će im naređivati i dominirati njima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 18:19