DAJ PET PETRI!

HUMANITARNA AKCIJA: PETRI JE HITNO POTREBNO LIJEČENJE, A NJEZINI RODITELJI OSTALI SU BEZ NOVCA 12-godišnja Zadranka boluje od neuroblastoma

 Facebook
 

Petra Zrilić iz Zadra ima 12 godina, no umjesto u školi, vrijeme provodi po bolnicama jer boluje od vrlo teške bolesti, neuroblastoma, s kojim se bori već sedam godina.

U tih sedam godina prošla je 40 kemoterapija, 60 zračenja i 3 puta zračenje cijelog tijela, ispričala je njezina majka Ljubica.

No kako je Petrino mlado tijelo sve teže podnosilo kemoterapiju i zračenje, njezina je liječnica predložila imunoterapiju u Barceloni.

Putovanja u Barcelonu i terapije potpuno su financijski iscrpile Petrine roditelje koji sada trebaju našu pomoć da djevojčica nastavi liječenje.

Na dosad primljenu terapiju, Petra je jako dobro reagirala i njezini su roditelji optimistični. No brine ih nedostatak sredstava za nastavak liječenja.

U pomoć je uskočila Zaklada Nore Šitum te pokrenula akciju prikupljanja novca za Petrino liječenje.

Na Facebooku su napisali:

'Dragi prijatelji, danas se obilježava Međunarodni dan djece oboljele od malignih bolesti i eto, baš danas, kreće naša humanitarna akcija za Petru Zrilić. Petra boluje od neuroblastoma i njena borba traje već sedmu godinu, a mi ju pamtimo sa Rebra gdje se liječila u isto vrijeme kad i naša Nora. Njen široki osmijeh i prekrasne velike oči ne možete ne primijetiti. Petra svoje liječenje mora nastaviti u Dječjoj bolnici u Barceloni jer imunoterapije koja joj je potrebna, nažalost nema u Hrvatskoj. Liječenje košta oko 950.000,00 kn, a Zaklada Nora Šitum je za ovu humanitarnu akciju otvorila POSEBAN IZDVOJENI RAČUN i sva sredstva koja prikupimo uplatit će se na račun njenih roditelja budući da roditelji zakonski ne smiju organizirati akciju za svoje dijete. Uz vašu pomoć i pod Norinim imenom krećemo u borbu za našu Petru! Pomoći možete uplatom na žiro račun ili pozivom na broj telefona koji su istaknuti na slici. Proširite glas i idemo zajedno za Petru! Hvala vam svima od srca.'

Otvoren je humanitarni telefon 060 933 933 (cijena poziva s PDV-om 6,25 kn), a novac možete uplatiti i na račun HR7123400091510643583, SWIFT PBZGHR2X.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 09:13