DRUGI DIO INTERVJUA

I BOGATI PLAČU Nikad emotivniji Cristiano Ronaldo otvoreno progovorio o svom životu: 'Dosta mi je svega, samo želim biti slobodan'

Piers Morgan i Cristiano Ronaldo
 Profimedia, Face to Face
 

U velikom intervjuu s britanskim TV voditeljom Piersom Morganom, Cristiano Ronaldo otkrio je nove, dosad nepoznate dijelove iz privatnog života, među ostalima i to kako se nosi sa slavom, ali i kako je reagirano na optužbe za silovanje koje je protiv njega iznijela američka manekenka Kathryn Mayorga.

Slavni Ronaldo, čije se bogatstvo procjenjuje na više od 560 milijuna eura, rekao je u intervjuu da želi ponovno biti "slobodan" i da mu već dosađuje to što je stalno u centru pozornosti, piše Evening Standard.

Kako je rekao, kad god izađe na ulicu, bilo sam ili s obitelji, okruže ga fanovi. Zbog toga su njegovi najbliži jako nervozni kad god izlaze u javnost, priznao je.

- U posljednjih deset godina potpuno sam izgubio privatnost. Više ne mogu ni u park otići sa svojom djecom. Ako izađem s njima, pojavi se gomila ljudi i svi budemo nervozni - moja djeca, moja djevojka i ja. Kad ste konstantno pod lupom javnosti, ne možete biti svoji. To je dosadno, želim biti opet slobodan - rekao je Ronaldo.

Zvijezda Juventusa i portugalske reprezentacije progovorio je i optužbama za silovanje koje je protiv njega iznijela američka manekenka Kathryn Mayorga, Kaže da je zbog toga 2018. bila najteža godina u njegovom životu. Pritom odrješito odbacuje žalbe.

- Toliko sam se loše osjećao. Jednog dana bio sam kod kuće sa svojom djevojkom i tada su počele vijesti o Ronaldu koji je radio ovo, radio ono... Nakon toga vidiš kako ti djeca silaze niz stepenice i prebacuješ kanal. Toliko me to osramotilo.

Ronaldo je s Morganom pričao i o nešto lakšim temama. Tako se prisjetio zgode u kojoj su on i njegov prijatelj Ricardo prerušeni upali u neki klub u Madridu na novogodišnju zabavu. Nitko ga nije prepoznao, a Ronaldo kaže da mu je baš ubog toga to bila jedna od najboljih večeri u životu.

Poznati nogometaš dotaknuo se i svoje strasti za automobilima te je otkrio da u svojem vlasništvu ima 17 luksuznih automobila, među kojima su i marke Bugatti, Ferrari, Rolls Royce....

Ronaldov nastup na ITV-u njegove je fanove očito impresionirao pa je tako jedan od njih na društvenim mrežama napisao da je jasno da je on zapravo "sjajna, skromna, ponizna i emocionalna osoba".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 10:22