NUŠA ROJS

ISPOVIJEST DJEVOJKE SLOMLJENA SRCA: NUŠA NAKON PREKIDA S GOSPODINOM SAVRŠENIM 'Tko je Mijo zapravo, shvatila sam tek nakon što su se ugasile kamere'

 Maja Bota/RTL
Mijo Matić prekinuo je svu komunikaciju s curom koja je bila uvjerena da je pronašla ljubav života

Show je završio, kamere su se ugasile. Mijo Matić, 27-godišnji Gospodin Savršeni iz Siska, u 28-godišnjoj slovenskoj pjevačici Nuši Rojs pronašao je savršenu partnericu. A onda je uslijedio dramatičan obrat. Mijo se “emocionalno istrošio”, kako kaže, a Nuša je ostala slomljena srca i osvojila simpatije Hrvata koji su je stali braniti i prozivati nesavršenog Gospodina Savršenog.

Kad se nakon završetka snimanja emisije Nuša vratila u Sloveniju, Mijo joj se danima nije javljao, a onda joj je poslao poruku.

Preplašio se

- Napisao mi da je malo razmišljao i da se ne osjeća više kako se osjećao. I da je bolje da se više ne viđamo kako ne bih bila povrijeđena - ispričala je Nuša. Ali, bilo je prekasno. Već joj je slomio srce.

- Mijo se previše naviknuo na to da je sam. Koliko sam shvatila, on nije imao ozbiljnije veze i ta ga je potencijalna promjena na kraju preplašila. On nije spreman za vezu i mislim da nije problem u meni jer isto bi se dogodilo koju god djevojku da je odabrao. Mijo sada želi iskoristiti to što je poznat i što ga zna mnogo djevojaka, uživati u kratkim avanturama. To nije nešto što ja želim u ovom trenutku. Ja sam spremna za ozbiljnu vezu, ljubav i stabilnog partnera.

Maja Bota/RTL

Tko je Mijo zapravo, shvatila sam tek na kraju, nakon što su se ugasile kamere. Prvih nekoliko mjeseci nakon završetka snimanja showa bilo mi je jako teško jer sam mislila da sam u Miji pronašla svoju srodnu dušu. No, nisam odustajala, čekala sam da se show počne prikazivati na TV-u. Još sam se nadala... Mislila sam da će mi se Mijo javiti kad nas vidi na malim ekranima. No, to se nije dogodilo. Kod njega se ništa nije promijenilo. Nisam odustala od ljubavi. Dapače, naučila sam koliko sam hrabra i koliko ljubavi imam pružiti. Napokon sam otvorila vrata svojega srca. Ako nije uspjelo s Mijom, uspjet će s nekim drugim - sigurna je Slovenka.

Nuši se činilo da je Mijo savršen muškarac, njezin idealan tip.

- Mijo mi je odgovarao i izgledom i ponašanjem, u mnogo toga u showu smo se poklapali i odlično se slagali. No, nisam sigurna koliko je stvari u showu koje su mi se svidjele bila njegova zamisao, a koliko su njegovi osjećaji bili pravi jer izvan showa Mijo je drugačiji, nikada nije pokazao tu svoju romantičnu stranu koja ga je obilježavala u showu i uživo ne zna dati kompliment - ispričala nam je Nuša, koja je iz showa izišla kao najveća pobjednica.

Njezina vojska od 5000 pratitelja na Instagramu skočila je na gotovo 40.000, a svi su puni riječi potpore i suosjećanja. Mijin je profil, pak, zatrpan okrutnijim komentarima: “Nadam se da si bar dobro naplatio ovo igranje s Nušinim osjećajima... Odvratno , fuj”, “Baš si ljigavac ispao... Kakav je to muškarac koji djevojku ostavlja bez objašnjenja?!”. - Ne osjećam se kao pobjednica. Ljubav s Mijom nije uspjela, a poslovno imam više fanova iz Hrvatske i to mi je posebno drago.

Iako, još me je malo strah pjevati svoje pjesme na hrvatskom jer znam da neće potpuno točno i tečno zvučati, pa me strah što će publika reći. U Sloveniji se za mene, pak, ništa nije promijenilo. Nitko me ne prepoznaje. Malo ljudi i zna da sam sudjelovala u ‘Gospodinu Savršenom’ jer se kod nas show nije mogao pratiti. No, sretna sam što sam pobijedila u showu iako je ispalo tako kako je. Dobila sam priliku upoznati Miju i djevojke. Nisam se možda sa svima dobro slagala, ali svaka od njih naučila me nečemu o sebi.

S Mijom nisam više u kontaktu, ali čujem se s djevojkama, posebice s Emily i s Julie, kod koje sam u Zadru provela ljetni odmor. Čujem se i sa Silvijom, Nikolinom i Anitom, sve su to cure s kojima sam i bila dobra u showu i nijedna mi ne zamjera pobjedu, sretne su zbog mene, kao što bih i ja bila da je jedna od njih pobijedila - ispričala nam je Nuša, koja je napokon bolje upoznala Hrvatsku u koju je dosad dolazila samo na ljetovanje, u Split ili Istru.

Maja Bota/RTL

- U show sam se prijavila bez ikakvih očekivanja, iz znatiželje. Kako sam čula od drugih cura, publika me u Hrvatskoj dobro prihvatila, a i sama dobivam puno pohvala i poruka od Hrvata na društvenim mrežama. Sigurno ću doći uskoro u Hrvatsku, napraviti neki meeting za fanove ili gažu, no ne mogu zamisliti da živim u Hrvatskoj. Barem ne zasad. Da se dogodila ljubav s Mijom, bila sam spremna i na taj korak, preseliti se, ali zasad ipak ne.

Prodavačica

Trenutačno sam fokusirana na pjesme koje sam napisala za vrijeme showa, neke su ljubavne, kao ‘Sudbinu samo nebo piše’, neke spoznajne i introspektivne poput ‘Dobre vile’, a neke o rastanku poput ‘Došla, vidjela, pobijedila’. Voljela bih napraviti duet s nekim poznatim hrvatskim pjevačem poput Akija iz Parnog valjka - rekla nam je slovenska pjevačica. Osim što se fokusirala na glazbu, Nuša radi i na svojoj autobiografiji.

- Redovito pišem dnevnik i iz toga ću napisati sva svoja životna iskustva. Sada još nisam netko i nešto, ali za pet ili deset godina nadam se da ću napraviti nešto značajno, stvoriti ime od sebe i postići velike stvari. Tada ću objaviti knjigu. Nadam se da ću tada imati partnera i djecu, da ću biti sretna i uspješna, imati svoj biznis.

Ako to nije priča o uspjehu, onda je svakako priča o ustrajnosti i borbama koje vodim još od dječje dobi. U obitelji smo se borili s alkoholom, depresijom i siromaštvom, a onda sam se, sa 22 godine, prijavila na ‘X factor’ i prvi put javno nastupala. Zatim sam prošle godine došla do polufinala u showu ‘Slovenija ima talent’, a uslijedio je ‘Gospodin Savršeni’, nešto potpuno drukčije. Zasad pjevam i radim kao prodavačica u butiku La Mode Fashion te kao model za Porsche Maribor. No, voljela bih se fokusirati samo na jednu vrstu javnih nastupa, pjevanje ili možda motivacijske govore - nada se Nuša, koja dolazi iz mjesta Pragersko, 20 kilometara udaljenog od Maribora.

- U djetinjstvu se nisam razumjela sa svojim roditeljima, nismo znali komunicirati. Od moje 15. godine u boljim smo odnosima. Mama Suzana i tata Renato nikada se nisu javno izlagali, a meni su uvijek pružali podršku. Voljeli bi da sada već imaju unuke i da sam ja udana, ali mislim da su prihvatili da sam ja drugačija i ništa ih više ne iznenađuje.

Pratili su ‘Gospodina Savršenog’ i ponosni su na moje ponašanje te kako sam sve smireno rješavala. Imam i četiri godine mlađeg brata Žana, on jedini nije pratio show, ali kada je vidio da sam potištena, rekao mi je da se ne brinem te da ću upoznati čovjeka svojeg života, da će me voditi u izlaske sa sobom - smije se Nuša koja, kaže, nije pratila prvu sezonu showa, ali cure u showu su joj sve ispričale o Goranu, dramatičnom raspletu s Ivom te vezi s Hanom.

- Goran je deset godina stariji od Mije i zna što želi od života, tražio je u showu ljubav i vezu, a nisam sigurna da je Mijo tražio isto - smatra Nuša.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 11:59