'OBOJE IH VOLIM'

ISPOVIJEST OČAJNOG OCA 'Svoju novu ženu ulovio sam u krevetu s mojim sinom!'

Ilustracija
 iStock / iStock

Ljubavni odnosi često su puni turbulentnih događanja, a mnoga od njih ponekad djeluju i potpuno nestvarno. Reklo bi se da je to i u ovom slučaju potresnog pisma koje je najpoznatijem britanskom tabloidu The Sunu poslao jedan šokirani suprug.

Naime, on je svoju ženu pronašao u krevetu s vlastitim sinom, a priča, koju je podijelio s čitateljima tabloida u rubrici 'Dear Deirdre' ide ovako.

- Imam 44 godine. Moj sin ima 19, a njegova sestra je dvije godine mlađa. Njihova majka je umrla prije deset godina. Za nas troje to je bilo jako teško razdoblje, no ja sam toliko bio zauzet brigom za svoje dvoje klinaca i zarađivanjem novca, da nisam imao vremena ni odtugovati kako spada. Moja kći se oduvijek ponašala kao anđeo, no moj sin je ipak bio drugačija priča. Znao sam da ga je majčina smrt jako pogodila, no nisam razumio zašto krivi mene. Kad su mi djeca odrasla, shvatio sam koliko sam usamljen pa sam se bacio u potragu za ljubavi.

Imao sam nekoliko djevojaka u međuvremenu i moja kći je bila ugodna prema svima. No, ne i moj sin. Kad bih ga upoznavao s njima, on bi ih jedva pozdravljao. Kasnije bi mi rekao da mi je djevojka ružna ili dosadna. Pokušao sam se ne ljutiti na njega jer sam znao da mu nedostaje majka, no to me uvijek rastuživalo. Tada sam upoznao prijateljicu svog prijatelja, koja je bila preslatka i dražesna i činila me sretnim. Kad ju je moj sin upoznao, nevoljko mi je rekao da mu se ona sviđa.

I mojoj kćeri se sviđala, a ja sam bio presretan. Zaljubili smo se i vjenčali nakon samo šest mjeseci. Zbog nje sam se osjećao dobro, a najbitnije mi je bilo da voli moju djecu. Tog vikenda sam bio odsutan od kuće zbog posla, a kći se družila s prijateljima. Moj sin i žena ostali su sami kod kuće. Došao sam kući ranije i krenuo se na kat presvući. Uletio sam u sobu, ulovio svog sina i ženu usred seksa i tada se srušio cijeli moj svijet. Oboje ih volim, ne znam što učiniti - zapitao se jedan otac i suprug u svom šokantnom pismu.

A kao savjet, što da učini, rečeno mu je da suprugu mora zamoliti da napusti njihovu kuću, dok sa sinom mora porazgovarati o njegovom postupku i potaknuti ga da potraži stručnu pomoć jer je očito da smrt majke još nije prebolio te da je zbog toga namjerno išao napakostiti ocu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 01:14