MLADI I ZALJUBLJENI

JAVIO SE MISTERIOZNI ZAVODNIK Riječanka javnim apelom tražila mladića koji ju je iznenada poljubio nasred trga: 'Bilo je kratko, ali nezaboravno...'

Fontana na riječkom Koblerovom trg
 Matija Djanješić / Hanza Media
 

Prošlog petka jedan je mladić poljubio mladu Riječanku. Ništa neobično za jedan noćni izlazak. No, poljubac je na djevojku ostavio itekako snažan dojam te je ona, ne budi lijena, krenula pronaći dečka kako zna i umije.

- Bilo je kratko ali nezaboravno! Dečko je smeđokos a nosio je crnu kožnu jaknu…, prepričala je djevojka za portal RiječanIn.

Kako kaže, ona se u petak navečer s tri prijateljice našla na Koblerovom trgu kada im je kod fontane prišao mladić i poljubio je. U ponedjeljak je odlučila javno uputiti poziv tom mladiću da joj se javi, pri čemu je upravo portal RiječanIn odigrao ulogu posrednika.

Njihov prvi susret odigrao se u petak 8. ožujka u večernjim satima kod fontane na Koblerovom trgu.

- Nas četiri prijateljice smo izašle van, malo se tu i popilo. Kod fontane na Koblerovom trgu prijateljica me u šali poprskala vodom, bila sam sva mokra. U tom trenutku naišao je dečko koji mi je rekao kako sam lijepa i poljubio me. No, ubrzo je i otišao i nisam ga stigla ni pitati kako se zove. Sada ga tražim ovim putem, voljela bih ga upoznati jer su mi se i on i njegov potez jako svidjeli - prepričala je djevojka (podaci poznati redakciji portala RiječanIn).

Misterioznog zavodnika nije dugo čekala da se javi. Naime, 19-godišnji mladić inicijala P. J., kojeg je redakcija portala RiječanIn nazvala "Petar" ubrzo se javio i rekao da je on poljubio djevojku i da bi rado s njom otišao na kavu da se bolje upoznaju.

Evo kako je romantični susret izgledao iz njegovog ugla.

- Bio sam vani s prijateljima, i mi smo bili dosta “veseli”, znate kako je to kada se vikendom opustiš. Ugledao sam tu grupicu zanimljivih i veselih djevojaka, prišao jednoj koja mi je bila simpatična, i poljubio ju. Bili smo svaki sa svojim društvom i tako je ispalo da nismo imali prilike dulje porazgovarati. No, kada sam danas vidio njezin poziv na društvenoj mreži odmah sam odlučio javiti se, ispričao je “Petar” kojeg su u svojim komentarima na društvenoj mreži mnogi pohvalili zbog njegova izravnog pristupa djevojci koja mu je bila privlačna.

A zaključni komentar za RiječanIn dala je i sretna djevojka.

- Sretna sam što smo pronašli dečka koji je zaslužan za jedan lijepi romantičan trenutak kod fontane u Starom gradu. Već smo se čuli i čim nam se ukaže prilika nadam se da ćemo otići na kavu i upoznati se bolje. Jasno mi je da su ovaj naš neobičan pothvat, potragu za dečkom, mnogi na društvenoj mreži komentirali u šaljivom tonu, no izuzetno mi je drago što su totalno prevladavali pozitivni komentari vedrih ljudi koji vjeruju u pozitivu i ono da uvijek moraš biti uporan ako doista želiš ostvariti cilj do kojeg ti je stalo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 07:09