MARIO U POTPUNOM ŠOKU

JAVIO SE NOVOPEČENI MILIJUNAŠ IZ PODRAVINE 'Pohvalio sam se nekoliko prijatelja, oni su se izbrbljali i sada se pročulo. Žao mi je, ali što je tu je'

 Damjan Tadic / HANZA MEDIA

Tko je dobitnica ili dobitnik više od 4,5 milijuna kuna na Eurojackpotu bila je glavna tema svih današnjih razgovora u Đurđevcu i đurđevačkoj Podravini.

Klikaj.hr ekskluzivno doznaje da je riječ o 25-godišnjem Mariju K. s područja Ferdinandovca nedaleko od Đurđevca. Dobitak na Eurojackpotu nam je i sam potvrdio, iako još ne vjeruje da je to sve istina.

– U šoku sam. Ne znam što da vam kažem. Vjerojatno neću vjerovati da sam upravo ja dobitnik sve dok ne vidim novac. Sto puta sam već provjeravao listić – rekao je Mario.

Otkrio nam je kako je saznao da ima dobitne brojeve sinoć negdje oko 2 sata.

– Vidio sam da je jedan dobitni listić uplaćen u Đurđevcu i išao sam provjeriti svoje brojeve. Ne mogu vam opisati kakav je to osjećaj bio kad sam shvatio da sam pogodio brojeve – istaknuo je ovaj novopečeni milijunaš.

– Je li listić na sigurnom? Naravno da jest – sa smješkom nam je odgovorio.

Najzanimljivije u ovoj priči je da je Mario prvi put u svom životu igrao Eurojackpot. Listić je uplatio na kiosku na Trgu sv. Jurja u samom središtu Đurđevca.

– Prolazio sam kraj kioska, vidio aparat i rekao sam sebi – zašto ne – kazao je Mario.

Cijela njegova obitelj, očekivano, u velikom je šoku. Kako i ne bi bila kad će im se život sada okrenuti naglavačke.

– Za dobitak sam rekao samo dvojici-trojici prijatelja i vjerojatno nisu mogli izdržati pa se pročulo. Sada mi je žao, ali što je tu je – istaknuo je on, naglasivši kako su sada slatke brige što će napraviti s više od 4,5 milijuna kuna.

Mario je, inače, zaposlen i u sretnoj je ljubavnoj vezi. Za glavni dobitak od 136 milijuna kuna nedostajao samo broj 5.

– Ja sam na listić stavio sedmicu. Ma, tko će se žaliti. I ovako sam u šoku – istaknuo je presretni mladić za klikaj.hr

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 23:30