DUPLA SREĆA

JEDAN OD NAJBOGATIJIH HRVATA I LIJEPA KIM BIT ĆE RODITELJI BLIZANACA  'Čekali smo toliko dugo da smo odlučili udvostručiti. Jako smo zahvalni...'

 REUTERS
 

Varaždinac s kanadskom adresom Robert Herjavec, danas jedan od najuspješnijih poslovnjaka, ali i TV zvijezda u Kanadi i SAD-u, sa svojom jednako slavnom suprugom Kym Johnson očekuje blizance.

Ultrazvuk

Sretnu vijest o prinovi s medijima je podijelila upravo 41-godišnja Kym, australska plesačica koja se proslavila kao mentorica i članica žirija u australskoj verziji showa “Ples sa zvijezdama”, a istu je ulogu poslije preuzela i u SAD-u. Iako je prvo na svom Instagramu objavila sliku s ultrazvuka i tako potvrdila da Herjavec i ona čekaju bebu, samo dan poslije slavni je par za časopis People otkrio kako je njihova sreća - dvostruka.

- Čekali smo toliko dugo da smo odlučili udvostručiti. Jako smo zahvalni što smo blagoslovljeni blizancima - naglasili su.

Ljubav između plesačice i zvijezde ABC-jeva reality showa na temu financijskog ulaganja “Shark Tank” planula je 2015. tijekom snimanja emisije “Dancing With the Stars” (Ples sa zvijezdama) u kojoj je Kym bila partnerica Herjavcu. A da je među njima puno više od samog odnosa mentor-zvijezda, bilo je jasno i tijekom samog showa gdje nisu mogli skriti jaku kemiju. Godinu dana poslije svoju su ljubav odlučili okruniti brakom na glamuroznom vjenčanju u Los Angelesu, i to odmah nakon što se Herjavec razveo od svoje prve supruge Diane Plese s kojom ima troje djece, kćeri Caprice i Skye te sina Brendana.

Herjavec slovi za jednog od najbogatijih ljudi u Kanadi, a u svom luksuznom domu u predgrađu Toronta često je znao ugostiti brojne zvijezde kao što su Michael Bublé, John Travolta, Mick Jagger i Bono Vox. Uz spomenutu vilu, poduzetnik ima još nekoliko raskošnih kuća za odmor.

Avanturist Herjavec je i pasionirani ljubitelj brzine pa se nerijetko utrkuje na dobro poznatoj utrci Ferrari Challenge gdje je 2011. odnio i pobjedu. U svojoj kolekciji skupocjenih automobila ima nekoliko iznimno rijetkih primjeraka. Također obožava sport pa se aktivno bavi golfom i trčanjem, a čest sudjeluje i na raznim humanitarnim utrkama. No, tu njegovi interesi ne prestaju jer je, uz to, i ovlašteni ronilac i ljubitelj motora, a posebno voli Ducatije pa ih nekoliko ima i u svojoj garaži.

Ipak, ono čemu će se sada najviše posvetiti je supruga Kym i pripreme za dolazak dvije bebe u obitelj. Par je dosad uživao u zajedničkim provodima i putovanjima te su često naglašavali da im je proteklo ljeto bilo divno i zabavno. Između ostalog, posjetili i Santorini. No, zaljubljeni par na neko će se vrijeme smiriti i posvetiti veselju ali i slatkim brigama koje ih za nekoliko mjeseci očekuju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 02:15