DVOSTRUKA SREĆA

JEDAN OD NAJBOGATIJIH HRVATA POSTAO OTAC BLIZANKI Nakon razvoda od prve žene razmišljao je o suicidu, a onda je otišao na 'Ples sa zvijezdama'...

Kym Johnson i Robert Herjavec
 Profimedia, INSTAR Images
 

Kym Johnson (41) i Robert Herjavec (55) u ponedjeljak su dobili blizance - dječaka i djevojčicu, a fotografijom prinova već su se pohvalili na Instagramu, prenosi People.

- Preko ušiju smo se zaljubili u naše male anđele - objavila je presretna majka Kym, profesionalna plesačica i TV zvijezda iz Australije, koja je začela umjetnom oplodnjom. Par još nije otkrio kako će se bebe zvati, a čestitke na novim članovima obitelji pristižu sa svih strana svijeta.

Robert, jedan od najbogatijih Hrvata, inače rodom iz Varaždina, ali sa stalnom adresom u Torontu, vlasnik je tvrtke Herjavec Group, koja se bavi sustavima sigurnosti na internetu. Pretpostavlja se kako je bankovni račun ovog uspješnog poduzetnika "težak" 260-ak milijuna dolara.

Kanadski Donald Trump, kako su ga prozvali strani mediji, iz prvoga braka s Diane Plese, liječnicom optometristicom, koja je također hrvatskoga podrijetla, ima troje djece - kći Caprice i Skye te sina Brendana. Par se vjenčao 1990. i rastao 2016., a Herjavec je poslije bračnoga brodoloma bio toliko loše da je, priznao je u intervjuu za časopis People, razmišljao i o samoubojstvu.

- Htio sam skočiti s hotelskoga balkona u Torontu - izjavio je svojedobno Herjavec.

Happiness

A post shared by Kym Herjavec (@kymherjavec5678) on

Hrvatsko-kanadski biznismen drugu suprugu Kym upoznao je na snimanju showa "Ples sa zvijezdama", u kojemu se on natjecao, a Johnson je bila mentorica.

Inače, obitelj Herjavec otišla je u Kanadu kad je Robertu bilo samo osam godina. Imali su jedan kovčeg i 20 dolara u džepu.

- Dok smo živjeli u Hrvatskoj, otac se često bunio protiv komunizma. Ne samo da nije mogao pronaći posao, nego su ga i zatvarali... S obzirom da me nije imao tko čuvati, odrastao sam kod bake i djeda u selu Zbjeg kraj Slavonskoga Broda, u kući bez tekuće vode i sa zemljanim podovima po kojima su noću trčali štakori - rekao je svojedobno Robert hrvatskim medijima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 09:30