SVE NIZBRDO

JUTARNJEM POTVRĐENO: RAZVODE SE MARTINA I ANTE TODORIĆ! Bivša Miss Hrvatske ostavila sina vlasnika posrnulog koncerna: 'Ovo nema veze s Agrokorom'

Zagreb, 110908.
Veliki party RTL televizije i najava novih emisija u jesenskoj shemi 2009.
Koji je organiziran u velikom satoru na hipodromu s cirkuskim programom.
Ivan Todoric mladji i zena Martina .
Foto: Goran Mehkek / CROPIX
Goran Mehkek / CROPIX

 

Martina Todorić, bivša miss Hrvatske i supruga Ante Todorića, zatražila je nedavno na sudu rastavu braka od sina vlasnika posrnulog koncerna Agrokor, doznaje Jutarnji list. Potvrdu smo dobili i od njene odvjetnice koja je zastupa u brakorazvodnoj parnici, Tereze Tee Krešić.

- Točno je da ih zastupam u postupku razvoda braka, ali ništa vezano uz sam postupak ne mogu komentirati jer je prema Zakonu javnost isključena, a radi se o zaštiti interesa njihove malodobne djece. Molim da se poštuje privatnost moje stranke i vezano uz to neću dalje komentirati postupak - rekla nam je zagrebačka odvjetnica Martine Todorić, Tereza Tea Krešić.

 Odvjetnica Krešić na naše pitanje je li možda riječ o rastavi braka zbog podjele imovine, a vezano i uz aferu Agrokor, odlučno odbacuje takve tvrdnje.- Taj postupak nema nikakve veze s aktualnim događanjima u Agrokoru - poručuje Tereza Tea Krešić.

 

POGLEDAJTE FOTOGALERIJU: Ljubav Martine i Ante Todorića kroz vrijeme

 

Izdvajamo