LJUBAV ILI HIR?

'KAD SAM SE RODILA, MOJ MILOJKO VEĆ JE BIO U PENZIJI, ALI VOLIM GA VIŠE OD SVEGA' Djevojka (21) se zaručila za 53 godine starijeg gospodina

 Facebook
 

Velike razlike u godinama između bračnih parova i nisu toliko rijetka stvar, naročito kad se radi o poznatim facama iz filmskog ili glazbenog svijeta.

Milojko Božić (74) iz Pilatovića i njegova Milijana Bogdanović (21) iz Lučana u Srbiji ne spadaju u tu kategoriju, ali plijene pažnju medija u susjednoj državi zbog razlike od čak 53 godine. Kako piše Kurir, to nimalo ne smeta njihovoj ljubavi, o kojoj ponosno pričaju i okrunit će je brakom.

Štoviše, ovih dana obilaze dućane s vjenčanicama i dok šetaju Požegom (nekadašnjom Užičkom Požegom) prolaznici se za njima okreću i vrlo često ih komentiraju naglas, ali oni ne mare za zle komentare i porugu.

Inače, kada se Milijana rodila, Milojko je već bio penzioner. Iako je čitav život radio u Beogradu, po odlasku u mirovinu vratio u rodno selo - a tamo mu se, sasvim neočekivano, dogodila velika ljubav s Milijanom.

- Svadba je isplanirana za 7. rujna i mi jedva čekamo kada će se naša ljubav ozakoniti brakom. Prvo me privukao njegov fizički izgled. Ne volim mlade momke, stariji mi se sviđaju oduvijek. Za svoje godine on, realno, odlično izgleda. Ne zanima me tko što misli i priča, Mikana (kako mu tepa) poznajem cijeli život, susjedi smo i ja sam dolazila kod njega da mu se nađem kada je bio bolestan, tada se naša ljubav rodila - priča Milijana za portal Rina i prisjeća se početaka njihovog poznanstva:

- Znam ga otkako sam bila mala. S mojih 17, nepunih 18 godina ostvarili smo bliži kontakt, počeli smo se družiti. Malo sam se ja zaljubila, pa onda i on. Bilo smo oko godinu dana u vezi. Kada smo šetali zajedno, svi su zagledali, bilo je čudno. Odjeknula je priča kao atomska bomba. Poslije smo prekinuli, ne znam zašto. Nisam mu se htjela javiti, a ni on meni. Onda se dogodilo da je trebao ići na operaciju srca, ugradnju bypassa. U tom trenutku nije bilo nikoga uz njega da mu pomogne. Ponudila sam se vrlo rado, bez ikakve obaveze, prijateljski, da pospremim kuću, napravim ručak. Ali nisam mogla izdržati njegovu blizinu, rodila se velika ljubav - rekla je Miljana.

Milojko je tako operiran u prosincu, a nakon njegove operacije par više ništa nije moglo rastaviti. Osim svadbe, naglas govore i da žele djecu - koliko, još se nisu dogovorili, sigurni su samo da će ih biti.

Milijani je jasno, kaže, da ljudi sumnjaju u njihovu ljubav i da misle da je ona s njim iz nekog interesa. Međutim, zli jezici je ne zanimaju.

- Mnogi misle da sam s njim iz interesa, ali sve je najnormalnije. Nemamo problem ni da kažemo da su njegova ukupna primanja 50.000 dinara (oko 3150 kuna). Nas dvoje živimo u našoj drvenoj palači, tu ćemo prezimiti, a na proljeće ćemo krenuti s renoviranjem kuće koju je Mikan davno sagradio, ali koja je sasvim normalna, nema nikakvog luksuza i bijesa - tvrdi Milijana i dodaje da joj je najvažnije da je njezina obitelj prihvatila njezin izbor, a za seoske priče ne mari mnogo.

Osim toga, uskoro se i planira zaposliti.

- Planiram se zaposliti tako da i ja doprinesem našem budžetu. Završila sam četverogodišnju školu, tehničar sam za zaštitu životne sredine, ali ne tražim posao u struci. Ne stidim se rada, gledam neki butik ili kafić - kaže.

Zaljubljeni Milojko pak potvrđuje sve što priča njegova buduća supruga Milijana i dodaje da nije ni slutio da će ga u ovim godinama snaći ovakva ljubav.

- Tko bi to očekivao da ću se tako zaljubiti. Privukla me njezina dobrota i ljepota.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 13:44