ANTE TREBA POMOĆ

MLADI DUBROVČANIN TRAŽI SVOJU SESTRU 'Ime ti je bilo Ivana, napunila si 18 godina, bili smo zajedno u domu, a onda su nas razdvojili...'

Ante Dragojević na Supertalentu
 Screenshot / YouTube
 

‘Sretan ti rođendan, voli te braco. 12. 11. 2001. rođena si u Dubrovniku. Ime ti je Ivana Dragojević (najvjerojatnije promijenjeno). Bili smo zajedno u domu Maslina u Dubrovniku, a onda su nas razdvojili. Ti si usvojena i uz sve pokušaje nikako da te pronađem.

Sada kada imaš 18 godina, nitko nam ne može zabraniti da se sretnemo.

Molim te, javi se svom bratu. Molim dobre ljude da mi pomognu - napisao je u utorak navečer na Facebooku Ante Dragojević, mladić koji živi u Grižanima pored Crikvenice. Njegov status prenijele su stotine građana.

Ante je samo čekao da mu mlađa sestra postane punoljetna, da je može na ovakav način potražiti, piše Slobodna Dalmacija.

On je za lokalni dubrovački portal kazao da je sa svojih šest godina udomljen u udomiteljsku obitelj u vinodolskoj općini, te da je od svoje sestre stariji godinu dana.

Ante je ove godine sudjelovao u emisiji Supertalent.

Kako je doznala Slobodna od pravnih stručnjaka iz sustava socijalne skrbi, budući da je postala punoljetna, Ivana ili kako se već sada zove (ako je promijenila ime) jedina ima pravo uvida u spis.

Na socijalnim radnicima iz dubrovačkog Centra za socijalnu skrb, koji je vjerojatno radio proces posvojenja, jest da poduzme daljnje korake: njihovi bi stručnjaci trebali kontaktirati Ivanu Dragojević i dalje je sve na njoj.

Svi drže fige da se izgubljeni braco i sestra nađu nakon toliko godina razdvojenosti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 08:54