MAKSIMALNO UŽIVANJE

MLADI SU, SEKSEPILNI I UŽIVAJU U SVOM POSLU Kako izgleda život stjuarda i stjuardesa kada skinu službenu odoru: Sve pršti od luksuza i avanturizma

 Instagram

Stjuardi i stjuardese često napominju kako im život zbog stalnih putovanja nije nimalo glamurozan, a tempo je prilično iscrpljujuć. No, to ne bismo mogli zaključiti prema fotografijama koje avionsko osoblje objavljuje na društvenim mrežama pod hashtagom #cabincrewlife.

Zaposlenici kompanija kao što su Emirates i Norwegian Air imaju profile na Instagramu i ne skrivaju da uživaju u luksuznom životu nalik nekom iz holivudske bajke. Sasvim je logično da mnogi od njih imaju i usputne karijere kao manekeni, bodybuilderi i osobni treneri.

Primjerice, stjuardesa Victoria Tzuranova koristi usputne lokacije presjedanja, kao što su Izrael, Tajland i Bali, kako bi pokazala svoju savršenu figuru u bikiniju na lokalnoj plaži kao i to koliko joj dobro ide yoga, piše Daily Mail. Kad ne poslužuje piće i hranu u zraku, luda je za fitnessom i radi kao voditeljica glazbene emisije na ruskoj televiziji.

Njezina zemljakinja Georgia Nielsen iz Melbournea ima impresivnih 35.000 fanova na Instagramu, i to uglavnom zahvaljujući glamuroznim fotografijama s putovanja i seksi selfiejima u oskudnim krpicama. Priznaje da posao koji radi ima mnogo mana, no uživa u mogućnosti da na slobodan dan, ako joj dođe, otputuje u drugi grad samo na večeru.

Gigi's hit the big time. Wearing @kookai_australia

A photo posted by Georgia Nielsen (@georgia.nielsen) on

London is cold. I miss the sun in Dubai #emiratescabincrew

A photo posted by Georgia Nielsen (@georgia.nielsen) on

‘Jednostavno, kao i u svakom poslu i ovdje postoje prednosti i nedostaci, bolji i lošiji dani - jetlag i problem sa spavanjem su vjerojatno najveći problemi kojih se mogu sjetiti, ali s vremenom naučite kako najbezbolnije preživjeti takve periode jer svaki se organizam s tim nosi na svoj način. Pokušavam što kvalitetnije iskoristiti slobodne dane pa ili pobjegnem za vikend ili napravim nešto šašavo pa odem u Monaco ili Istanbul samo na večeru. Ovakvo iskustvo ne bih nikad imala da živim normalnim životom u Australiji, na poslu od devet do pet, pa se smatram jako sretnom’, rekla je.

Beach

A photo posted by Georgia Nielsen (@georgia.nielsen) on

Vrlo sličnim životom živi Patricia koja je na Instagramu poznata pod nadimkom Rainam, a obožavatelje je osvojila fotkama u uniformi i na plažama.

LAUGH Enjoy LIVE # #beachlife #summer2016 #cabincrew

A photo posted by Patricia (@_rainam) on

Brocklyn Bridge #newyork #brocklynbridge #holidays #2016 #cabincrewlife #travel

A photo posted by Patricia (@_rainam) on

Međutim, nisu samo stjuardese te koje izazivaju zavist fanova. I njihovi muški kolege s jednakom se strašću hvale uzbudljivim i luksuznim životom.

Daniel Najarro Smith radi kao stjuard za kompaniju Monarch, a osim toga radi kao maneken i model zbog čega je uvijek u savršenoj kondiciji.

Sunshine!

A photo posted by Daniel Najarro Smith (@d.nsmith) on

#backtothestudio #shower

A photo posted by Daniel Najarro Smith (@d.nsmith) on

Brazilski pilot Hudson Sá također ima malu vojsku obožavatelja zahvaljujući fotografijama iz kokpita. No, kad ne leti, voli pozirati u kupaćim gaćama i roniti, u čemu uživaju njegovi pratitelji.

Boa noite, paraíso!

A photo posted by Hudson Sá (@hudsoncsa) on

Kolumbijski pilot Tavo ima značajnu 21.000 fanova na Instagramu, a u slobodno vrijeme također voli pokazivati svoje istesano tijelo.

G//MORNING ... ready for a long long day!!! @wbogotahotel @whotels #spglife #spgbeds

A photo posted by Tavo (@tavopiloto85) on

S druge strane, Egipćanin Mohamed Naeem Salama, osim što radi kao stjuard za kompaniju Emirates, ima i drugu karijeru - u bodybuildingu. Mišićavi je ljepotan osvajao i nagrade u Dubaiju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 10:23