NISU KLIKNULI

NAJTEŽA GODINA MILIJARDERA Prvo mu je dijagnosticirana teška bolest, a sada ga je ostavila 58 godina mlađa supruga, inače bivša Playbojeva zečica

 Facebook

Brak koji je šokirao cijelu Austriju okončan je nakon dvije godine. 26-godišnja bivša Playboyeva zečica Cathy očito je shvatila da milijarder Richard Lugner (84) nije čovjek njezinog života i podnijela je papire za razvod.

Ekstragavantni Lugner je zaradio milijarde na svojim građevinskim firmama, a u žižu zanimanja je upao nakon što je iz godine u godinu na slavni Bečki bal dolazio sa slavnim glumicama, pjevačicama, starletama. Tako je godinama plaćao masne sume Brigitte Nielsen, Miri Sorvino, Gini Lollobrigidi, Kim Kardashian, Elisabetti Canalis, Brooke Shields, Pameli Andrson, Sophiji Loren... Sve samo da bi se njima prošetao po crvenom tepihu i malo zaplesao.

Facebook

Lugneru je ovo bio peti brak, a još nije poznato što je mlađahna Cathy dobila iz njega. Austrijski mediji pišu da je zasada bogatija za luksuzu vilu i automobil, a nagađa se da će imati i sasvim pristojan mjesečni džeparac.

Par naglašava da je rastava bila jako korektna. Međutim, vremešnog milijardera sada čeka puno teža bitka - edavno mu je dijagnosticiran rak prostate...

Facebook

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 15:58