TUŽNA VIJEST IZ AMERIKE

NAJTEŽI DANI NAŠE OMILJENE PJEVAČICE: UMRO TAJČIN MUŽ Matthew je u 47. godini izgubio životnu bitku: 'Nije više u bolovima, sada je zaista slobodan'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 14.11.2017. u 19:27

FACEBOOK

 

Matthew Shane Cameron, suprug Tatjane Cameron Tajči, izgubio je bitku s opakom bolešću. Nesretnom Matthewu liječnici su dijagnosticirali rak pluća, velika borba trajala je nekoliko mjeseci, ali na kraju je, nažalost, preminuo u 47. godini života.

Tužnu vijest iz Amerike je potvrdila njegova supruga. Tajči je na Facebooku napisala:

- Nije više u bolovima. Nije više vezan ljudskim ograničenjima. Sada je zaista slobodan. Crpit ćemo snagu i radost iz svega što on jest i što nam je dao. Dante je napravio ovaj video i nazvao ga 'Otac' - napisala je nekad popularna pjevačica.

Matthewu Shaneu Cameronu dijagnosticiran je karcinom pluća, a ubrzo se zloćudna bolest proširila i na jetra te kosti. Tajčin suprug proživljavao je nesnosne bolove, pričao je da je svaki udah bio velika borba, a zbog vode iz plućnih krila morao je i na operacije.

- Morali su mu rezati rebra kako bi došli do pluća i napravili mjesta za disanje... Matthew je bio iznimno hrabar, iako se vidi da ga svaki udah neizmjerno boli - napisala je Tajči u lipnju ove godine.

U svibnju su Cameronu liječnici rekli da je bolest u stagnaciji i to je cijeloj obitelji dalo nadu da bi ova grozna priča mogla dobiti sretni završetak, ali nažalost bolest je već tada otišla predaleko i nesretni 46-godišnjak je na kraju ipak izgubio životnu bitku.

Tajči je s Cameronom bila u braku 17 godina i s njim ima tri sina.

Izdvajamo