'ŽIVOT PRIČA PRIČE'

NAKON 30 GODINA PRONAŠLA IZGUBLJENU SESTRU Presretna žena nije mogla suzdržati suze: 'Roditelje smo imali samo na papiru. Najviše je želim vidjeti...'

 NovaTV / Promo

Jovanka Koprek iz Kutine bila je u potrazi za svojom sestrom Jasminom koju je zadnji put vidjela kada je imala samo deset godina. Nakon više od trideset godina davno izgubljene sestre spojila je emisija ‘Život priča priče’, čija je prva epizoda emitirana u utorak, i promijenila im živote.

Jasmina je posvojena i odvedena u Švicarsku 1987. godine i tad je Jovanka posljednji put vidjela svoju sestru. Jovanka se i danas prisjeća tog tužnog dana i trenutka kada je posljednji put vidjela svoju sestru Jasminu.

‘Imala sam neki osjećaj tada da će nas razdvajati. Roditelje smo imali samo na papiru. Uživo ne’, iskrena je Jovanka. Želja joj je bila da joj se barem nakratko javi, da je vidi barem na pet minuta. ‘Patim za njom i najveća želja na svijetu mi je da ju vidim’, rekla je Jovanka.

NovaTV istražila je njihovu priču te su povukli do Švicarske ne bi li našli Jasminu. Ona je promijenila ime u Yasmin i živi u Sempachu.

Yasmin nije znala da je sestra traži i koliko zapravo ima braće i sestara, te je sve ovo za nju bilo također veliko iznenađenje. Za svoju sestru Yasmin je snimila video poruku u kojoj joj poručuje da se veseli susretu jednog dana s Jovankom, jer je puno toga zanima, odakle dolazi, koji je jezik govorila do pete godine…

Voditeljica Irina Čulinović rekla je Jovanki u studiju kako je njena višegodišnja potraga završena, a ona nije mogla suspregnuti suze nakon što je saznala da je njena sestra dobro i barem nakratko je vidjela. Sad kad imaju međusobne kontakte, danas odrasle žene mogu izgraditi odnos za koji ranije nisu imale priliku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 01:56