PRLJAVE TAJNE BOGATIH

NAKON 40 GODINA RAZOTKRIVEN MISTERIJ 'OTOKA ORGIJA' 'Markiz je bio voajer i uživao je gledati ženu u seksu s drugima. No, onda je izgubio razum...'

 Screenshot YouTube

Prljavi detalji o talijanskom ‘otoku orgija’ gdje je markiz Casati Stampa organizirao divlje zabave samo kako bi mogao gledati svoju suprugu koja uživa u seksu s mlađim muškarcima, isplivali su u javnost.

Otok Zannone nalazi se u Tirenskom moru na području između Rima i Napulja i bio je godinama simbol za divlje seksualne tulume sve do strašnog događaja 1970. Razuzdani je plemenitaš bio voajer koji je obožavao gledati svoju suprugu, glumicu Annu Fallarino, u seksualnom odnosu s nepoznatim muškarcima, da bi jedan dan izgubio kontrolu nad sobom i ubio prvo nju, potom ljubavnika, a na kraju i sebe.

Na malenom otoku danas se ne nalazi ništa osim ruševine kuće koja je nekad bila utočište za seksom opsjednutog markiza i njegovu ženu. Kasnih šezdesetih godina prošlog stoljeća to je bio centar preljuba, potoka alkohola i orgija.

Lokalno je stanovništvo dobro znalo mračne tajne popularne vile i njezinih privatnih plaža. Bivši ribar Giorgio Aniello rekao je za CNN:

‘Ondje je markiz Casati Stampa održavao divlje seksualne zabave. Bio je raskalašen, voajer koji je volio gledati i slikati svoju ženu starletu kako uživa u perverzijama i seksa se s mlađim muškarcima. Jednog dana mu je dojadio trojac, izgubio je razum, ubio prvo ljubavnika i ženu, a onda sebe.’

Javna domena / Wikipedia
Anna Fallarino Casati

Ljubomora inače nije bila svojstvena za markiza koji bi išao u lov dok mu se žena zabavljala s mlađim muškarcima na plaži. Vrijeme je provodila u bazenima ili na plažama dok su baruni, vojvode, milijunaši i drugi plemenitaši i plemenitašice brodovima dolazili i odlazili.

Zabave pod maskama redovito su završavale orgijama i kruži glasina da je u kući bila jedna velika soba okružena ogledalima kroz koje su znatiželjnici s vanjske strane mogli promatrati vruće seksualne orgije koje su se odvijale unutra.

Nedavno su ondje, provodeći radove zbog održavanja vile koja se pretvorila u ruševinu, otkrili više od 1.500 fotografija gole Anne Fallarino, prve žene u Italiji koja je povećala grudi u veljači 1970. To joj je, navodno, platio muž. Pronađeno je i na tisuće boca, uglavnom razbijenih, danas jedinih ostataka ludih tuluma, piše Daily Mail.

Javna domena / Wikipedia
Markiz Camillo II Casati Stampa di Soncino i Anna Fallarino

Razvrat se pretvorio u krvoproliće kad se u kolovozu 1970. lijepa glumica zaljubila u jednog od svojih brojnih ljubavnika. Markiz Camillo II Casati Stampa di Soncino došao je u njihovu kuću u Rimu i zatekao je u krevetu s muškarcem. Potpuno je izgubio kontrolu te ih oboje upucao, a onda dignuo ruku na sebe. Policija je u sobi pronašla dnevnik zamotan u zeleni saten u koji je markiz bilježio posebne susrete. Tada je postalo jasno da je seksualne susrete poticao upravo on, a muškarce je birao sam i to su uglavnom bili mladi, zgodni mladići, slabijeg imovinskog statusa. Psiholozi su kasnije komentirali da je takvo ponašanje vjerojatno bila posljedica impotencije nesretnog markiza.

Otok koji skriva brojne erotske legende danas je turističko odredište na koje dolaze uglavnom samo oni željni kupanja i sočnih priča.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 22:20