ČUDESNI MAKEOVERI

NEVJEROJATNE TRANSFORMACIJE Ove žene imale su 50, 60, pa i 80 kilograma viška, a sada su otkrile i tajnu svoga velikog uspjeha u mršavljenju

 Screenshot
 

Ove žene napravile su izuzetne transformacije i vjerojatno se pitate kako su to uspjele. Slobodna Dalmacija prenosi što su one same rekle o preobrazbi koja im je promijenila živote:

- Izbacila sam kruh i sve iz pekarnice.

- Slatkiše sam jela samo jednom tjedno i to samo crnu čokoladu s malo badema.

- Nisam više pila sokove, nego vodu.

- Trenirala sam tri puta tjedno u teretani, radila čučnjeve, dead lift vježbe, bugarski čučanj, a i tri puta tjedno hodala sam po sat i pol.

- Jedino što mi je pomoglo je neka vrsta LCHF dijete u kombinaciji s vježbom četiri puta tjedno.

- Nisam u trgovini kupovala slatkiše. Naime, kad ih nemam, onda ih i ne jedem.

- Povećala sam unos povrća (osim slatkog i običnog krumpira), smanjila unos voća jer ima puno fruktoze, dakle šećera koji me deblja, ubacila sam više vrsta mesa i ribe, a za doručak sam jela jaja s malo sira.

- Unajmila sam privatnog trenera koji mi je sastavio program vježbanja i prehrane. Nisam mogla ići sama, trebao mi je netko da me tjera.

- Shvatila sam da sam se prejedala jer sam nesretna. Onda sam otišla po psa u prihvatilište, ostavila dečka koji me nije ispunjavao, upisala školu plesa... I gle čuda, jela sam manje, a kilogrami su išli dolje.

- Iz svoje prehrane izbacila sam slatko, krekere, peciva, kolače, sve sokove, kokice, čips, čak i one jutarnje pahuljice, jer sam na pakiranju vidjela da su nakrcane šećerima.

- Liječnik mi je rekao da trebam smršavjeti inače ću brzo umrijeti. Šokirao me kad mi je rekao da mi težina ugrožava život.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 00:07