DIRLJIVA PRIČA

NEZNANAC NA GROBU MOGA BRATA Sestra poginulog 12-godišnjaka napokon otkrila tko je misteriozna osoba koja mu je 70 godina ostavljala cvijeće i pjesme

 Profimedia, Alamy
 

Punih 70 godina misteriozna osoba ostavljala je cvijeće na grobu 12-godišnjeg dječaka Karla Sharpa koji se utopio 1947. na obali u južnom Walesu tijekom izleta s izviđačima.

Njegova sestra Ann Kear (77) uz pomoć BBC-jeve televizijske emisije nakon godina traganja otkrila je tko je osoba koja se još uvijek sjeća njezinog brata, nakon što je na njegovu grobu redovito pronalazila cvijeće i stihove.

Tajni posjetitelj bio je 84-godišnji Ronald Seymour-Westborough, prijatelj iz djetinjstva koji je bio s njezinim bratom na putovanju i s njim dijelio šator noć prije nego se Karl utopio.

Seymour-Westborough kazao je da mu je Karl bio najbolji prijatelj u izviđačima i da ga je pronašao kako pluta u moru licem okrenutim prema dnu.

Rekao je da nije znao da ga Ann Kear traži, kao ni da je Karl uopće imao sestru. Ona je u vrijeme nesreće imala 7 godina, a prije dvije godine apelirala je na sve koji su posjećivali grob njezina brata da joj pomognu u potrazi.

- Vrlo sam ushićena. Bilo je ovo zanimljivo putovanje - kazala je Ann Kear nakon što je otkrila zagonetku koja ju je mučila godinama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 06:05