NA HODU ZA ŽIVOT

'NIJE MOGAO ODABRATI BOLJI TRENUTAK, U ŠOKU SAM!' Član inicijative 'Hrvatska protiv Istanbulske konvencije' zaprosio svoju dragu na 'Hodu za život'

    AUTOR:
    • Iva Badanjak

  • OBJAVLJENO:
  • 19.05.2018. u 14:32

Iva Badanjak

 

Nakon što je završio službeni protokol zagrebačkog Hoda za život, na pozornicu na Trgu bana Josipa Jelačića pojavio se voditelj redara Goran (34) koji je zaželio svojoj djevojci Ivoni sretan rođendan i priredio joj nezaboravan rođendanski dar- zaprosio ju je.

- Nisam očekivala da će se ovo dogoditi. Još uvijek sam u šoku. Ovo je ostvarenje svih mojih snova i nadanja. Nije mogao odabrati bolji trenutak, Osim što je danas "Hod za život" koji slavi kršćanske vrijednosti za koje se zalažemo, još je i moj 28. rođendan. To je magičan trenutak i iako smo stajali pred gomilom ljudi, nisam vidjela nikoga osim njega - rekla je Ivona Skoko i dodala da se nada da će imati puno djece s Goranom i ostati u Hrvatskoj.

Budući bračni par se upoznao se prije dvije godine na Marijanskom zavjetu za Domovinu, a zajedno su šest mjeseci.

- Znao sam da će reći "da" jer sam je doveo pred gotov čin. Ona je ljubav mog života i želim osnovati obitelj s njom - kazao nam je Goran Plećaš, koji je inače i u inicijativi "Hrvatska protiv Istanbulske konvencije".

Iva Badanjak

Iva Badanjak
 

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo