NEOČEKIVANA SITUACIJA

OTIŠLI SU NA PRVI SPOJ KOJI JE, UMJESTO POLJUPCEM, ZAVRŠIO ŽIVOTNOM DRAMOM 'Samo se stropoštao, oči su mu bile izvrnute, iz usta mu se slijevala krv'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 20.04.2017. u 00:00

Facebook

Zamislite da odete na dugo očekivani spoj s osobom koja vam se sviđa i umjesto brige o prvom poljupcu brinete doslovno o životu vašeg potencijalnog partnera. Upravo to se dogodilo 45-godišnjoj Janie Hall iz Missourija.

Janie je 7. travnja stigla u dogovoreni kafić kako bi upoznala muškarca s kojim se posljednjih nekoliko tjedana dopisivala na jednoj stranici za pronalaženje partnera.

- Kontaktirao me i razgovarali smo nekoliko tjedana. Svidjelo mi se sve što je imao za reći, a posebno me osvojilo što je aktivan u raznim volonterskim udrugama – opisala je gospođica Hall početak svog ljubavnog odnosa časopisu People te nastavila:

- Kad smo se susreli uživo, razgovor je bio jednako ugodan, a hrana koju smo jeli prijala nam je. Sve je bilo idealno do trenutka koji je cijelu večer odveo u neočekivanom smjeru – rekla je.

Ono što je uslijedilo, nažalost, ne događa se rijetko. No, ne ljudima koji su se upoznali tek nekoliko sati ranije. Naime, usred razgovora s Janie, muškarac (koji je želio ostati anoniman) se zakašljao tri puta i podigao prst kao gestu da se želi ispričati.

- Nismo više jeli u tom trenutku tako da sam znala da se ne guši – prisjetila se gospođica Hall. Na trenutak se okrenula kako bi mu pružila potrebnu privatnost, a u idućoj minuti on je već u nesvijesti padao na pod restorana.

Janie mu je prišla i uz pomoć konobarice ga okrenula na leđa. Oči su mu bile izvrnute, a iz usta mu se slijevala krv.

- Opipala sam mu puls i kad sam shvatila da ne diše, počela sam s oživljavanjem. Nakon nekog vremena osjetila sam otkucaje, iako vrlo slabe – prepričala je novinarima Peoplea.

Hitna pomoć stigla je nakon osam minuta, a Janie je otišla u bolnicu s muškarcem koji je u tom trenutku bio u teškom stanju. Bolničarima je ostavila svoje podatke u nadi da će je njegova obitelj kontaktirati.

Idućeg dana Janie je nazvala bolnicu i s oduševljenjem primila vijest da je muškarac preživio. Njegova kći kontaktirala je gospođu Hall i odmah su dogovorile da će ga posjetiti u bolnici.

Već 10. travnja, samo nekoliko dana nakon prvog spoja, Janie je sa svojim potencijalnim partnerom razgovarala u njegovoj bolesničkoj sobi. Čovjek kojemu je spasila život sjećao se svakog detalja njihova razgovora u restoranu.

- U šali sam mu rekla kako mu se nisam stigla zahvaliti na večeri - prepričala je Janie i otkrila kako ju je muškarac pozvao na drugi spoj čim se oporavi od napadaja kojemu doktori navodno i dalje nisu pronašli uzrok.

No, sretni Amerikanac ima se čemu radovati po povratku iz bolnice – spoju sa ženom koja mu je doslovno spasila život.

Izdvajamo