TAJNOVITI DOBROČINITELJ

'OVO MI VRAĆA VJERU U LJUDE!' Potpuni stranac u vlaku ostavio joj 100 funti nakon što je slučajno čuo za njezine financijske probleme

 Facebook
 

Studentica s ozbiljnim financijskim problemima zadrijemala je tijekom svojeg putovanja vlakom, a kad se probudila na krilu je pronašla 100 funti.

Ella Johanssen putovala je vlakom iz Peterborougha u Leeds i tijekom vožnje nazvala svoju majku kako bi joj se požalila da je s njezinog računa nestalo posljednjih 35 funti koje je imala. Osim financijskih problema, Ella je u posljednjih 18 mjeseci doživjela i niz tragedija jer joj je umro otac te njegovi roditelji.

Plakala je majci preko telefona jer joj je ionako teška financijska situacija iznenada postala još gora te je naposljetku tako u suzama zaspala. No kad se probudila, u krilu je našla salvetu a pod njom 5 novčanica od 20 funti.

'Opet sam počela plakati jer me ganula dobrota potpunog stranca koji mi je odlučio pomoći. Svakako ću njegovu dobrotu proslijediti dalje tako što ću i sama pomoći nekome kome pomoć bude potrebna', rekla je Ella.

Kad je ovaj neobičan događaj podijelila na svojem Facebooku, post je podijeljen više od 5000 puta a mnogi su komentirali kako ovakvi događaju vraćaju vjeru u ljude.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 04:15