STRAŠNA SMRT

PACIJENTA U TEŠKOM STANJU PREGAZIO AUTO NAKON ŠTO JE ISPAO IZ VOZILA HITNE POMOĆI 'Od mog Gorana ništa nije ostalo, sve je smrskano nasred magistrale'

Ilustracija
 Screenshot

'Od mog Gorana ništa nije ostalo, ispao je iz kola Hitne pomoći i pregažen je nasred magistrale. Idem do kraja, tužit ću odgovorne u Zdravstvenom centru u Vranju, jer su oni krivi za njegovu smrt'.

Ovako priča očajna Slađana Mitić iz sela Donje Trebešinje kod Vranja u Srbiji, čiji je muž Goran (56) stradao u sudaru u Grdeličkoj klisuri u nesvakidašnjoj prometnoj nesreći, piše Blic.

Goran, koji je prije mjesec i pol imao moždani udar, u petak je iz bolnice u Vranju poslan kolima Hitne pomoći u Niš na dodatne pretrage. Nesreća se dogodila oko 20 sati prilikom povratka iz Niša.

- Vozač hitne je najvjerojatnije krenuo pretjecati preko pune linije, ali kada je vidio vozilo iz suprotnog smjera, da bi izbjegao direktan sudar, vratio se u svoju traku i udario u šleper. Od siline udarca, Mitić je ispao iz vozila na magistralu, a potom je na njega naletjelo vozilo i pregazilo ga - kaže izvor Kurira i dodaje da je pacijent preminuo na mjestu nesreće, dok je medicinska sestra lakše ozlijeđena. U nezgodi je sudjelovalo još jedno teretno vozilo makedonskih oznaka koje je udarilo u zaštitnu ogradu.

- Ništa od njega nije ostalo. Sve je smrskano! Tužit ću Zdravstveni centar u Vranju, makar se i zadužila. Tjerat ću do kraja, dok sam živa, da istjeram pravdu jer ovo je neizdrživo - očajna je Goranova supruga Slađana.

Goran, inače otac troje djece, sahranjen je jučer, a vozaču hitne (40) određen je pritvor.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 18:41