KAŽE DA GA TERORIZIRA

PATNJE MARKANTNOG ŽUPNIKA Goran Kuhar: 'Ima jedna gospođa, udana je, šalje mi ljubavna pisma, ljubomorna je na druge žene koje su sa mnom u kontaktu'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 30.07.2019. u 18:31

Screenshot / YouTube

Goran Kuhar

Župnik crkve Sv. Nikola u Murskoj Soboti u Sloveniji, Goran Kuhar (40), tvrdi da već neko vrijeme ima problema sa starijom gospođom koja ga proganja, udvara mu se, a pritom širi laži i glasine o njima, piše Pomurec.com.

Stoga se odlučio preko župnih novina obratiti župljanima i građanima kako bi raščistio bilo kakve nedoumice o njihovom odnosu i istjerao isitinu na vidjelo, a cijela je zavrzlama dospjela i u svjetovne medije.

- Već neko vrijeme o meni kruže razne glasine, a širi ih gospođa iz naše župe koja me proganja već neko vrijeme - napisao je dodajući da se radi o udanoj gospođi koja je već baka.

- Ona tvrdi da ima poseban odnos sa mnom, da će živjeti sa mnom i da ću zbog toga napustiti svećenstvo. Također, neprijateljski je raspoložena prema svakoj ženi s kojom razgovaram, a zatim ih zastrašuje. Zbog svega toga uvjeravam vas: Nemam nikakve veze s tom gospođom i zbog nje nikada neću napustiti svećenstvo, a još manje živjeti s njom. Sve njene glasine su laži koje su plod pokvarene i bolesne mašte. Molim vas, ne nasjedajte na njih - napisao je župnik Goran Kuhar.

Za emisiju Svet slovenskog Kanala A ispričao je da je cijela priča započela još prije nekoliko godina i od tad mu gospođa stvara probleme. Slala mu je i ljubavna pisma koja je župnik proslijedio njezinom mužu, no tortura svejedno nije prestala.

Kuhar tvrdi da su sve glasine neistinite te da ne namjerava napustiti svećenstvo.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo