KAŽE DA GA TERORIZIRA

PATNJE MARKANTNOG ŽUPNIKA Goran Kuhar: 'Ima jedna gospođa, udana je, šalje mi ljubavna pisma, ljubomorna je na druge žene koje su sa mnom u kontaktu'

Goran Kuhar
 Screenshot / YouTube

Župnik crkve Sv. Nikola u Murskoj Soboti u Sloveniji, Goran Kuhar (40), tvrdi da već neko vrijeme ima problema sa starijom gospođom koja ga proganja, udvara mu se, a pritom širi laži i glasine o njima, piše Pomurec.com.

Stoga se odlučio preko župnih novina obratiti župljanima i građanima kako bi raščistio bilo kakve nedoumice o njihovom odnosu i istjerao isitinu na vidjelo, a cijela je zavrzlama dospjela i u svjetovne medije.

- Već neko vrijeme o meni kruže razne glasine, a širi ih gospođa iz naše župe koja me proganja već neko vrijeme - napisao je dodajući da se radi o udanoj gospođi koja je već baka.

- Ona tvrdi da ima poseban odnos sa mnom, da će živjeti sa mnom i da ću zbog toga napustiti svećenstvo. Također, neprijateljski je raspoložena prema svakoj ženi s kojom razgovaram, a zatim ih zastrašuje. Zbog svega toga uvjeravam vas: Nemam nikakve veze s tom gospođom i zbog nje nikada neću napustiti svećenstvo, a još manje živjeti s njom. Sve njene glasine su laži koje su plod pokvarene i bolesne mašte. Molim vas, ne nasjedajte na njih - napisao je župnik Goran Kuhar.

Za emisiju Svet slovenskog Kanala A ispričao je da je cijela priča započela još prije nekoliko godina i od tad mu gospođa stvara probleme. Slala mu je i ljubavna pisma koja je župnik proslijedio njezinom mužu, no tortura svejedno nije prestala.

Kuhar tvrdi da su sve glasine neistinite te da ne namjerava napustiti svećenstvo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 17:59