DIRLJIVA SNIMKA

'PLAKALA SAM SUZAMA NADE, A ONDA SU KRENULE SUZE TUGE' Skijaš Bode Miller novorođenog sinčića sa suprugom učio plivati, odmah su nagrnule uspomene

 Youtube screenshot
 

Morgan Beck, bivša odbojkašica i manekenka te supruga proslavljenog američkog skijaša Bodea Millera na svom je Instagram profilu podijelila uzbudljivu video snimku kako njihov maleni sin u bazenu uči plivati.

Snimka pokazuje Millera kako 6-mjesečnog Eastona uči plutati na leđima, a Beckova je dodala - "plakala sam suzama nade gledajući kako moj dječak uči ovu spasonosnu vještinu ... I onda su krenule suze tuge jer je to sve što sam morala učiniti kako bi moja djevojčica i danas bila živa“.

Instagram Morgan Beck

Naime, prije ni manje od godinu dana par je zadesila stravična obiteljska tragedija kada su izgubili 19-mjesečnu djevojčicu Emmeline koja se utopila u susjedovu bazenu. U to je vrijeme Beckova bila u petom mjesecu trudnoće s Eastonom.

Instagram Morgan Beck

Nesretnom događaju kumovao je trenutak nepažnje jer su u pitanju bile sekunde, no ipak previše, jer premda je djevojčica hitno prevezena u bolnicu liječnici je nisu mogli oživjeti.

Instagram Morgan Beck

Sportski par - Beck, profesionalna igračica odbojke te Miller, bivši američki zlatni skijaški olimpijac - otvoreno su podijelili svoju tugu i govorili o tom događaju kako bi tako utjecali na to da takvih tragedija u budućnosti bude što manje.

Easton je rođen u listopadu i treće je dijete Morgan Beck te peto Millerovo.

TODAY / © TODAY

U veljači je Beck podijelila dirljivu objavu na Instagramu - „smrt Emmeline i rođenje Eastona približili su me nebesima i zemlji. On je tako poseban i donio nam je iscjeljenje i nadu.“

„Emmy je nezamjenjiva, no ovaj maleni smotuljak nam je omogućio da osjetimo maleni osjećaj mira i na jedan neobičan način vezu između neba i zemlje“ - rekla je.

Instagram Morgan Beck

U jednom intervjuu prošle godine izjavila je i kako joj je smrt kćerke pomogla do promijeni pogled na opasnost vode i bazena za djecu - „to je sto posto moguće spriječiti.

Morate o tome misliti potpuno drugačije jer 30 sekundi je dovoljno da voda uzme vaše dijete i sasvim dovoljno da pokušaj oživljavanja bude ravan nuli.“

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 01:10