PIJANA POSLA

POLICAJCI OSTALI ZATEČENI I BEZ RIJEČI Priveli mrtvog pijanog muškarca, rekli mu da ima pravo na jedan poziv, nisu mogli vjerovati koga je nazvao

 V.M.Tauber

Policija Republike Srpske je tijekom novogodišnje noći imala pune ruke posla. Uglavnom se nije radilo o teškim kaznenim djelima, ljudi su tijekom noći i jutra najčešće privođeni zbog pijanstva, a njima tako izgleda i gotovo svaki drugi vikend u godini.

Premda nisu govorili o brojkama, policajci su za Blic ispričali nekoliko dogodovština i zabavnih situacija koje su doživjeli. Što se alkotestiranja tiče, privodili su one koje su uhvatili za volanom s viškom promila u krvi i na većinu takvih situacija već su navikli.

No, nitko ih nije mogao pripremiti na jednog pijanog muškarca koji je na kraju zabavio cijelu policijsku stanicu.

Naime, jednog Banjalučanina policijska je patrola pronašla u parkiranom autu kako drijema. Policajci nisu bili sigurni je li sve u redu s čovjekom, no čim su prišli automobilu, shvatili su da muškarac spava pijan, ali im je odmah bilo jasno da u takvom stanju neće moći voziti.

Zato su ga probudili i odvezli u stanicu na triježnjenje, no ono što je uslijedilo nasmijalo je do suza sve policajce koji su se tad našli u smjeni.

Muškarcu su objasnili da ima pravo na telefonski poziv što je on spremno iskoristio. Međutim, dok su službenici mislili da će pozvati nekog iz obitelji, on je okrenuo broj poznate banjalučke pečenjare i naručio sedam porcija ćevapa!

Tada se mrtvo hladno vratio u prostoriju za otrežnjenje, piše Blic. Roštilj nije bio samo za njega, već za sve koji su bili ondje, a čak je ponudio i policajce.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 09:07