OČAJNA JE I MRZI SVE TO

PRIJATELJI SE IZBRBLJALI I OTKRILI KAKO IZGLEDA ŽIVOT PRVE DAME 'Očajna, nesretna, jadna... Zatočena je u stanu, čak i sina više ne vodi u školu...'

Melania Trump
 Joe Skipper / REUTERS

Američki predsjednik Donald Trump odmah je nakon inauguracije počeo koristiti sve dostupne moći izvršne vlasti. S druge strane, njegova supruga Melania Trump se prema pisanja US Weeklyja muči s novostečenom ulogom prve dame.

'Ovo nije život o kojem je sanjala. Donald je o njemu sanjao', rekao je Phillip Bloch, stilist i obiteljski prijatelj Trumpovih. 'Ako ćemo iskreno, treba s time izaći na kraj.'

Od trenutka kada je Donald Trump izabran i inauguriran, Melania je nerijetko bila predmetom šala američkih talk-show voditelja i razlog za bojkot događaja.

Jimmy Kimmel se našalio da je Melania 'zarobljena u penthouseu u Trump Toweru poput Zlatokose'. Naime Melania nije s mužem preselila u Bijelu kuću kako bi njihov sin Barron (10) završio školu koju trenutno pohađa. Časopisu Vogue se prijetilo bojkotom kada je urednica Anna Wintour najavila da bi se Melania trebala pojaviti na naslovnici jednog od budućih izdanja.

Također, Melania Trump je tužila britanski dnevni list Daily Mail zbog klevete te se našla na udaru zbog teksta tužbe u kojem tvrdi da napisi novina štete njezinoj 'unikatnoj prilici da pokrene komercijalni brend za široku publiku. Mnogi su te njezine tvrdnje interpretirali kao namjeru da naplati činjenicu mandat njezinog muža.

Lavina kritika s kojima se mora svaki dan suočavati za Melaniju je postala prevelika. 'Melania je nesretna sa svojim životom', tvrdi izvor blizak obitelji. 'Očajna je'.

Melania je od inauguracije većinu svojih dana provela u svom luksuznom apartmanu u New Yorku. Inače privatna Melania sada se čini se još više skriva od očiju javnosti. Radi usporedbe, Michelle Obama tijekom prvog tjedna prvog mandata Baracka Obame u Bijeloj kući priredila zabavu za zaposlenike te je dio javnosti mogao vidjeti u kako će živjeti prva obitelj.

Prema izvoru bliskom obitelji, Melania ne izlazi iz stana čak niti na nagovor sina Barrona. Prije inauguracije Melania je sama vodila Barrona u školu, no sada to čini Tajna služba budući da ispred Trump Towera građani prosvjeduju gotovo na dnevnoj bazi.

Melania je ipak nekoliko puta napustila svoj apartman kako bi izvršavala poslove koje tradicionalno radi prva dama. Početkom veljače Melania je sa svojim mužem primila japanskog premijera Shinza Abea i njegovu suprugu Akie na imanju Mar-a-Lago na Floridi.

'Nemojte dopustiti da vas njezin osmijeh zavara', tvrdi izvor blizak obitelji. 'Ona mrzi to.'

Doduše, neki drugi izvori koji su bliski s Melanijom tvrde da je 'sasvim sretna u svojoj trenutnoj ulozi te da podržava svojeg muža i obitelj na svakom koraku'.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 12:00