SNALAŽLJIVI PUSTOLOV

'PROPUTOVAO SAM EUROPU, ZA SMJEŠTAJ NISAM PLATIO NIŠTA, A USPUT SAM BIO S 21 CUROM' Lukavi avanturist: 'U jednom mi se gradu stvarno posrećilo...'

 Instagram
 

Anthony Botta (25) iz Bruxellesa, tvrdi da je prva osoba koja je proputovala Europu bez da je potrošio novčića na smještaj, a sve zahvaljujući aplikaciji za pronalaženje partnera, Tinder.

Belgijac je na Instagramu i YouTubeu podijelio avanture sa svojih putovanja u 20 različitih europskih gradova u kojima je upoznao 21 ženu.

Anthony koristi plaćenu opciju Tindera koja korisnicima omogućuje odabir grada u kojem želi pronaći para. Tako domišljati avanturist unaprijed odabere grad koji želi posjetiti i ondje onda traži djevojku koja bi ga ugostila.

Kaže da mu je nekad bilo savršeno, nekad užasno, no svaki put je o sebi puno naučio. Tijekom dvomjesečnog putovanja obišao je Belgiju, Nizozemsku, Njemačku, Austriju, Mađarsku, Poljsku, Slovačku i Češku.

I would probably hate me too #TheBottaLife

A post shared by Tinder Surfer (@zebotta) on

‘Nisam izbirljiv jer na koncu ipak samo tražim mjesto gdje ću prespavati’, rekao je za Independent i dodao da se uvijek trudi odabrati nekoga privlačnog, ali da to nije uvijek moguće. Ponekad korisnicama Tindera daje pozitivne ocjene iz očajničkog pokušaja da pronađe mjesto gdje će tu noć prespavati.

‘Uspio sam pronaći domaćina u svakom gradu koji sam želio osim Beča. Zato sam odmah otputovao u Bratislavu koja je udaljena sat vremena’, kaže.

Priznaje da nema visoke standarde u potrazi za smještajem i da ‘cure ne moraju biti supermodeli, samo mu moraju pružiti ležaj’. Ipak, sljedeći cilj mu je Novi Zeland gdje su cure, kaže, ‘puno liberalnije’.

That Auto Salon stuff was a laugh after all.

A post shared by Tinder Surfer (@zebotta) on

Ponekad bi se u nekom mjestu i dulje zadržao, ako mu je bilo lijepo i ako je spoj prošao u redu. U Münchenu je ostao pet dana: ‘Kuća je bila luda. Imala je bazen, saunu, jacuzzi, čak i vlastitu teretanu. Živjela je u istoj ulici u kojoj žive u neki poznati nogometaši Bayerna.’

Botta još uvijek traži ozbiljnu ljubav i vezu. Kaže da bi se povremeno spetljao s domaćicom, ali i da je u puno navrata spavao na kauču u dnevnoj sobi.

shootout to my sponsors

A post shared by Tinder Surfer (@zebotta) on

Tindersurfing is going pretty well, thanks #DonZebotta

A post shared by Tinder Surfer (@zebotta) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 02:32