ZABAVNO ZANIMANJE

PROSTITUTKA KOJA POVREMENO ZARAĐUJE KAO I KOMIČARKA OTVORENO PROGOVORILA O SVOM POSLU Miranda otkrila najbizarnije zahtjeve svojih klijenata

 Facebook

Miranda Kane komičarka je i prostitutka, i toga se nimalo ne srami. Štoviše, redovito objavljuje kolumne na portalu Metro u kojima iznosi sve 'čari' svog posla koji doživljava kao izvrstan izvor prihoda, a i zabavniji je, kaže, od rada u, primjerice, pozivnom centru.

U svom najnovijem članku navela je neke od najčudnijih i najbizarnijih pitanja i zahtjeva koje su joj klijenti uputili, poprativši ih duhovitim komentarima. Jer, Miranda je ipak i komičarka.

Navela je tako da često primi pozive sa zanimljivim zahtjevima za specifičnom odjećom. I to ne onoj namijenjenoj njoj, već samom klijentu.

- Želim nositi crvene čipkaste gaćice, usku lateks uniformu sobarice, visoke čizme i kožnu kapuljaču – u jednom dahu izgovorio je uzbuđeni pozivatelj.

Miranda ga je upitala namjerava li donijeti te rekvizite sa sobom, no on ju je zbunjeno upitao –

- Nemaš li ti to sve kod sebe?

- Pomislila sam 'Da, svakako, kad bi imala doma sve što vi želite, trebalo bi mi skladište veličine Bogote' – napisala je komičarka.

Jedan od klijenata želio se igrati voajera i viriti kroz njezin prozor dok se ona skida, drugi ju je pak upitao ima li doma ring za hrvanje, a treći je poželio da ga objesi s drvenih štokova.

Bilo je i muškaraca koji su bili uvjereni kako će baš oni biti ti koji će ju spasiti od njezine 'mračne' profesije, valjda po uzoru na film 'Zgodna žena'. No, Mirandini klijenti nisu Richard Gere i ona se na ideju o 'spašavanju' samo nasmije i prokomentira ju u stilu –

- Da, svakako želim da me 'spasi' muškarac koji mi je upravo platio da ga seksualno tretiram kao magarca posljednjih sat vremena.

Primila je Miranda i poziv poput 'Hoćeš li mi prdnuti u usta?' ili pak 'Hoćes li dovesti svoje prijatelje da se smiju mojem malom penisu, to me 'napaljuje'?

Od čudnovatih poziva, zahtjeva i umova ova se komičarka brani smijehom. A i svjesna je da većina njih nije zla ili nasilna, samo su, kako kaže – idioti.

- Oni su idioti koji nemaju pojma sa ženama, zato i zovu mene da im ispunjavam njihove fantazije. A ja imam na umu da u tim situacijama njihova krv ide u obrnutom smjeru od mozga – zaključila je Kane.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 12:02