ISPOVIJEST MANEKENKE

RAMAZZOTTIJEVA BIVŠA ŽENA PRVI PUT PROGOVORILA O SEKTI U KOJOJ JE BILA 6 GODINA 'Uvjerili su me da sam bila Isusova sestra i žena SS-ovca'

Michelle Hunziker
 Profimedia, Xposurephotos
 

Talijanska voditeljica i bivša supruga pjevača Erosa Ramazzottija, Michelle Hunziker (41), gotovo šest godina bila je članica sekte i sad je po prvi put u intervjuu za njemačke medije otkrila neke detalje iz života koji nisu bili poznati javnosti. O bliskosti sa sektom ‘Ratnici svjetlosti’ progovorila je već prošle godine kad ih je prozvala kao krivce za raspad braka s Erosom.

Michelle i Eros su bili u braku četiri godine, a 2002. godine su se razveli. Zajedno imaju kćer Auroru Sophie (22) dok je s drugim mužem, Tomasom Trussardijem, u braku od 2013. i imaju dvije kćeri Sole (5) i Celeste (3).

Michelle je voditeljica kulta Clelia uvjerila da je u jednom od prošlih života bila Isusova sestra koja se zaljubila u rimskog vojnika, izdala brata i otišla u Rim. Međutim, vojnik je ipak nije htio pa je umrla u gladi i siromaštvu. U nekom drugom prošlom životu bila je žena SS-ovca u nacističkoj Njemačkoj te nije spriječila njegovo ubojstvo. Danas je svjesna koliko su joj isprali mozak, a bila je idealna žrtva - ranjiva i željna ljubavi i prihvaćanja.

Sredinom 90-ih 18-godišnja Michelle se već probila kao model. Zaljubila se usput u talijansku pop zvijezdu Erosa Ramazzottija i dobila kćer. Danas kaže da je u tom razdoblju života živjela u bajci iako se nesvjesno borila s demonima. Naime, iz djetinjstva je vukla traumu oca alkoholičara, a Eros, premda je prema njoj uvijek bio pažljiv i obziran, zbog turneja nije puno boravio kod kuće.

Italian pop singer Eros Ramazzotti smiles with his bride Swiss model Michelle Hunzicker following their wedding April 24. Ramazzotti and Hunziker were married on the outskirts of Rome in a star-studded ceremony with over 400 guests in Bracciano Castle outside Rome.

REUTERS - RP1DRIEXIUAA
Reuters
Michelle Hunzicker i Eros Ramazzotti na vjenčanju

Cleliju su prvo preporučili Erosu koji je prije turneje imao problema s glasom, no lukava je žena u Michelle odmah prepoznala usamljenost i počela plesti svoju mrežu. Michelle se dobrovoljno uhvatila. ‘Bila je lijepa i nježna, a ona je slušala mene’, prisjeća se voditeljica kako je opasna žena polako stjecala njezino povjerenje. Michelle je posebno mučio gubitak kose koji joj se, čini se, dogodio zbog stresa.

Otkako je upoznala Cleliju, kosa je prestala opadati. Jednom je prilikom došla u posjet Cleliji, a ondje je bilo gotovo 20 drugih muškaraca i žena i jedna obitelj. Svi su bili u bijelom. Razgovarali su jedni s drugima, molili, a uskoro je počela ‘kanalizacija’. Filozofija ‘pročišćavanja’ podrazumijevala je odricanje od brojnih poroka pa su tako sljedbenici svi morali biti vegani, odijevati se isključivo u jednostavne, bijele krojeve te se odreći seksa. Čak je i vegetarijanska pizza bila zabranjena jer su govorili da je napravljena od ‘demonskih sastojaka’.

TV presenter Michelle Hunziker and her daughter Aurora (R) arrive on the red carpet for the 'Die Goldene Kamera' (Golden Camera) awards ceremony in Hamburg, February 6, 2016. The Golden Cameras are awarded by a popular German TV magazine honouring excellence in the areas of television, film and entertainment.  REUTERS/Morris Mac Matzen  - LR1EC261QX0EZ
Morris Mac Matzen / REUTERS
Michelle Hunziker s kćerkom Aurorom

Uskoro su preuzimali sve veću kontrolu nad Michelle. Brisali bi joj pozive i poruke iz telefona. Zabranili su joj razgovor s majkom i starim prijateljima. Uništili su joj brak s Erosom uvjerivši je da će je ‘ti ljudi samo povrijediti’. Erosa Ramazzottija je Clelia prikazala kao onog rimskog vojnika koji joj je u prošlom životu uništio život. Osim toga, uzeli su joj puno novaca.

‘Moj muž je bio silno zabrinut. Na koncu mi je ponudio izbor - on i obitelj ili sekta. Ja sam odabrala sektu’, priča Michelle.

Uslijedio je razvod i bitka za skrbništvo nad kćeri koju je Michelle ipak htjela sačuvati od svega i nikad je nije uvlačila u sektu.

‘Kad se jednom nađete u toj situaciji, onda možete razumjeti nekoga tko će to učiniti i priključiti se. Zato ne želim optuživati, nego želim upozoriti’, dodala je.

Clelia je nastavila voditi svoj biznis, ali je odselila iz Milana. U gradu Martina Franca na jugu Italije otvorila je centar za jogu, radi kao životna trenerica i drži 'life coaching' tečajeve. Hunziker kaže da sekta u Italiji i dalje uživa nevjerojatnu slobodu jer nema pravne osnove za njihov progon.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 18:11