ZABRANJENA LJUBAV

SKANDAL U KATOLIČKOJ ŠKOLI Učiteljica bila u seksualnoj vezi s 15-godišnjim učenikom, cijelu priču raskrinkao njezin muž koji ih je zatekao u krevetu

 Profimedia, Alamy/Douglas County Sheriff’s Office
 

Bivša učiteljica u katoličkoj školi našla se u problemima sa zakonom nakon što je njezin muž otkrio da ljubuje s 15-godišnjim učenikom.

Andrea Nicole Barber (29), uhićena je u petak u svojem domu u Cottage Groveu u Oregonu, tek nekoliko dana nakon što ju je muž zatekao u krevetu s maloljetnkom.

Nedugo nakon incidenta, dječakov otac je primio anonimni e-mail u kojem ga obavještavaju da je njegov sin u seksualnoj veza s učiteljicom škole Logan Christian Academy. U privitku e-maila su bile i kompromitirajuće fotografije ljubavnog para.

Upravo ta e-mail poruka bila je presudna da vlasti utvrde istinitost indicija o nedopuštenom odnosu te da pokrenu nužne korake.

Kako je poslije izvijestila policija, veza Andree Nicole Barber i dječaka trajala je od 2016. godine, a osim seksualnih znanja, učiteljica je dječaku osiguravala i alkohol i marihuanu. Barber je uhićena pod optužbom za sodomiju, silovanje i poticanje maloljetnika na delikvenciju.

Policija je izvijestila i kako Barber više nije zaposlenica katoličke škole u kojoj je radila, iako se njezina biografija i dalje može naći na njihovoj web stranici.

'Andrea je uvijek osjećala želju da radi s mladima i vrlo je uzbuđena što joj je Bog otvorio vrata te omogućio da bude dio Logan tima', piše u tekstu objavljenom na stranici škole.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 16:02