OVU REAKCIJU NIJE OČEKIVALA

'SKOČI S MOSTA I UMRI!' Manekenka za punije smršavila punih 100 kila, ali ono što je nakon toga uslijedilo definitivno nije očekivala

 Facebook

Poznata svjetska manekenka za punije otkrila je kako dobiva prijetnje smrću uz ‘uobičajene’ uvrede nakon što je značajno smršavjela.

Rosie Mercado poznata je plus size manekenka, vizažistica slavnih i dizajnerica koja se proslavila sudjelovanjem u reality showu ‘Curvy Girls’ i emisiji ‘Tabu’ na National Geographicu.

Međutim, unatoč slavi koje su joj donijele obline, Mercado je odlučila smršavjeti nakon što ju je stjuardesa upozorila da je predebela za sjedalo te da mora kupiti još jednu avionsku kartu.

Majka troje djece iz Las Vegasa u tom je trenutku imala 186 kilograma, a onda je promijenila režim prehrane, počela vježbati šest puta tjedno te se podvrgnula zahvatu smanjivanja želuca. Kroz neko je vrijeme izgubila više od 100 kilograma i zadržala se na 78 kg.

Za portal TMZ je ispričala: ‘Stalno primam prijeteće mailove. Obožavateljima se to nikako ne sviđa, pišu mi da skočim s mosta i da se ubijem jer sam smršavjela. Debelim aktivistima nije se svidjelo što javno pišem o gubitku kila i operaciji, oni misle da je to linija manjeg otpora.’

Na Facebooku je objavila svoje fotografije prije i poslije uz koje je između ostalog napisala: ‘Važno je imati mogućnost izbora koji su u skladu s vrijednostima do kojih čovjek drži i koji proizlaze iz ljubavi prema sebi.’

Mercado nije jedina koja je doživjela negativne komentare na račun gubitka kilograma. Nedavno se nekoliko manekenki za punije požalilo da doživljavaju vrijeđanja i prijetnje kad na društvenim mrežama objave primjerice fotografiju iz teretane.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 14:35