SKANDAL

SNIMKA SEKSA KSENIJE I POLICAJCA U NOĆNOM KLUBU RAZBJESNILA JAVNOST Svi su htjeli da ga se optuži za silovanje, ali onda se oglasila djevojka...

 Instagram
 

Snimka seksa iz jednog ruskog noćnog kluba u posljednjih tjedan dana dignula je javnost na noge. Na videu se vidi kako jedan policajac ima seksualni odnos s vidno pijanom mladom djevojkom što je potaklo Ruse da javno 'linčuju' glavnog aktera te priče Rodiona Artjušina. Policajac je vrlo brzo dobio otkaz, ali to ljudima nije dovoljno. Htjeli su da ga se odvede na sud i optuži za silovanje.

Srećom po Rodiona, to se očito neće dogoditi. I to zahvaljujući 18-godišnjoj Kseniji Smirnovoj koja je bila s njim u klinču u disko klubu. Mlada Ruskinja je dala izjavu preko svog Instagrama i svima objasnila da nije bilo nikakvog silovanja.

- Oboje smo krivi za ono što se dogodilo. Jednostavno, nikakvog silovanja nije bilo! Upoznali smo se ranije te večeri, malo popili i dogodilo se to što se dogodilo. Samo želim naglasiti da ga neću tužiti. Odrasla sam osoba, imam 18 godina - rekla je Smirnova koja ne može doći k sebi nakon što je snimka procurila na društvenim mrežama.

- Što da radim sada? Svi su već vidjeli tu snimku. Najvažnije je da je obitelj uz mene. Glupa sam, svjesna sam toga, nisam to smjela raditi u javnosti - rekla je Smirnova.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 21:57