INSPIRACIJA

SRPSKA MISICA PROLAZI NAJTEŽU BITKU, NJOJ I NJENOM MUŽU SVI SE DIVE: O svojoj borbi za život ona otvoreno govori, a potez njenog muža raznježio je sve

Prije dvije godine je na natjecanju World Next Top Model u Beirutu mlada Dijana Milojković osvojila je čak dvije prestižne titule: Miss Europe i Miss sporta. Nakon toga se udala i promijenila prezime u Karić.

Sve je u tom trenutku djelovalo kao posloženo za uspješnu karijeru modela, da uskoro nije stigla strašna dijagnoza.

Dijana je odlučila da svoju bolest neće skrivati, već upravo suprotno: o strahotama koje prolazi progovorit će javno, te je odlučila pisati blog.

www.dijanaslife.com

A video posted by Ɗℐɑℵɑ ℳℒօℐƙօ۷ć (@karic_dijana) on

'Borba je za sada uspješna, znam da se kod nas slabo govori o tome, pa zato želim svoja iskustva podijeliti s vama. Vrlo rado ću odgovarati na sva pitanja i komentare i nijednu temu neću zaobići', najavila je Dijana u videu.

'Prošle godine mi je ustanovljena dijagnoza agresivni karcinom maternice, a samo par mjeseci nakon toga i metastaze u limfnim žljezdama – u abdomenu i vratu. Iako su moje prognoze bile zastrašujuće, nisam ni jednog trenutka žalila sebe niti patila nad svojom sudbinom. Vjerovala sam u sebe i znala da ću izaći kao pobjednik! Dakle, prvi život sam živjela punih 27 godina pre nego što sam otkrila da imam karcinom i drugi put živim sada, mnogo jača, malo sebičnija i najsigurnija u sebe', napisala je.

Najveća podrška u borbi ove hrabre žene je njen suprug Stefan, koji je i sam obrijao glavu - nakon što je njegova draga ostala bez kose nakon kemoterapija.

Njihova priča inspirirala je mnoge, a na društvenim mrežama dobivaju samo poruke podrške i divljenja.

Sve dok te bude imalo, ja se ne plasim ni malo, ja se ne plašim nikoga!!!!!

A photo posted by Ɗℐɑℵɑ ℳℒօℐƙօ۷ć(@karic_dijana) on

...Ona kap, od mora vrednija... #tb

A photo posted by Ɗℐɑℵɑ ℳℒօℐƙօ۷ć (@karic_dijana) on

#twins

A photo posted by Ɗⅈℐɑℵɑ ℳℒօℐƙօ۷ć(@karic_dijana) on

A photo posted by Ɗℐɑℵɑ ℳℒօℐƙօ۷ć (@karic_dijana) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 05:22