INSPIRACIJA

SRPSKA MISICA PROLAZI NAJTEŽU BITKU, NJOJ I NJENOM MUŽU SVI SE DIVE: O svojoj borbi za život ona otvoreno govori, a potez njenog muža raznježio je sve

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 20.10.2016. u 13:50

 

 

Prije dvije godine je na natjecanju World Next Top Model u Beirutu mlada Dijana Milojković osvojila je čak dvije prestižne titule: Miss Europe i Miss sporta. Nakon toga se udala i promijenila prezime u Karić.

 

Sve je u tom trenutku djelovalo kao posloženo za uspješnu karijeru modela, da uskoro nije stigla strašna dijagnoza.

 

Dijana je odlučila da svoju bolest neće skrivati, već upravo suprotno: o strahotama koje prolazi progovorit će javno, te je odlučila pisati blog.

 

 

 

'Borba je za sada uspješna, znam da se kod nas slabo govori o tome, pa zato želim svoja iskustva podijeliti s vama. Vrlo rado ću odgovarati na sva pitanja i komentare i nijednu temu neću zaobići', najavila je Dijana u videu.

 

'Prošle godine mi je ustanovljena dijagnoza agresivni karcinom maternice, a samo par mjeseci nakon toga i metastaze u limfnim žljezdama – u abdomenu i vratu. Iako su moje prognoze bile zastrašujuće, nisam ni jednog trenutka žalila sebe niti patila nad svojom sudbinom. Vjerovala sam u sebe i znala da ću izaći kao pobjednik! Dakle, prvi život sam živjela punih 27 godina pre nego što sam otkrila da imam karcinom i drugi put živim sada, mnogo jača, malo sebičnija i najsigurnija u sebe', napisala je.

 

Najveća podrška u borbi ove hrabre žene je njen suprug Stefan, koji je i sam obrijao glavu - nakon što je njegova draga ostala bez kose nakon kemoterapija.

 

 

Njihova priča inspirirala je mnoge, a na društvenim mrežama dobivaju samo poruke podrške i divljenja.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo