UPALA MU SJEKIRA U MED

SVAKA ČAST MAJSTORE! Klinac na borbi stoljeća sjedio kraj Butlera i Snipesa: 'Oni su morali iskeširati pravo bogatstvo, a ja sam tamo upao besplatno'

 Facebook
 

Irskim ljubiteljima boksa ulaznica za subotnju borbu između Floyda Mayweathera i Conora McGregora predstavljala je otprilike sveti gral. Na tisuće Iraca okupilo se za vikend u Las Vegasu da, i bez obzira na ulaznice, dožive atmosferu omiljenog borca.

Ulaznice su, dakako, stajale kao suho zlato pa mnogi nisu dobili priliku uživo vidjeti McGregora, piše Mirror.

No, to nije odbilo Briana Gracea. 19-godišnjak iz Limericka nije imao ulaznicu, a ipak je završio u prvom redu, na mjestu koje inače stoji 80.000 dolara (skoro pola milijuna kuna). Kako bi to ostvario, samo je morao nositi - ljestve.

Brian je došao u Vegas s dva prijatelja koji su imali ulaznice za događaj. No, zahvaljujući dva genijalna poteza, i Brian se našao u prvom redu.

- Postojala su dva mjesta na kojima su provjeravali ulaznice i pregledavali posjetitelje. Prvo smo morali proći kroz detektore metala i kraj policijskih pasa. Malo sam se motao oko ulaza, a onda sam primijetio da Conorovu obitelj, ne najbližu nego širu, rođake, svi su bili u jednoj velikoj skupini. Lijepo sam se obukao pa sam se samo prikrpao njihovoj grupi i bez problema ušao. Bilo ih je previše da bi itko išta primijetio - rekao je Brian.

Nakon što je ušao u Arenu, odvojio se od Conorove obitelji i na sreću sasvim slučajno pronašao način kako proći i drugu sigurnosnu točku.

- Malo sam hodao naokolo i primijetio ljestve koje su stajale kraj vrata. Uzeo sam ih i tako ušao, bez ikakve propusnice, ičega. Odmah sam ostavio ljestve, pronašao prijatelje, a onda smo pričekali da se dvorana popuni - ispričao je.

Prijatelji su pogledom tražili tri prazna mjesta i ugledali ih - u prvom redu. Čekala su samo njih. U redu gdje su sjedala stajala gotovo pola milijuna kuna, dečki su vidjeli slavne glumce Gerarda Butlera i Wesleyja Snipesa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 08:57