OTOČKI DJED MRAZ

TAJANSTVENI DOBROČINITELJ OBRADOVAO STANOVNIKE MALOG BRAČKOG MJESTA Za blagdane svakom od 59 preostalih mještana darovao božićnicu

 Profimedia, Alamy
 

Nepoznati dobročinitelj ugodno je za božićne blagdane obradovao stanovnike malog bračkog mjesta Dračevica, piše Slobodna Dalmacija.

Svaki stalni stanovnik, a ima ih 59, dobio je od tajanstvenog dobročinitelja omotnicu u kojoj se nalazio poklon bon od 500 kuna.

S obzirom na to da u Dračevici ima dosta starijih osoba s malom mirovinom, poklon-bon im je itekako dobro došao. Tako su stanovnici tog bračkog mjesta dobili neočekivanu božićnicu.

Riječ je o ukupnoj donaciji od blizu 30 tisuća kuna, a dobročinitelj je tražio da ostane anoniman. Stanovnici Dračevice su svome dobročinitelju, koji im je dodatno uljepšao blagdane, zahvalni, a premda s velikom sigurnošću znaju tko je, žele poštivati njegovu želju o anonimnosti. Međutim, on za njih nije ni tajanstven ni misteriozan.

- U svakom slučaju riječ je o osobi koja voli ovo mjesto i osobi koja voli ove ljude te zaslužuje poštovanje i zahvalnost sviju nas - kazao je Šimica Žuvić za Slobodnu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 16:38