OTOČKI DJED MRAZ

TAJANSTVENI DOBROČINITELJ OBRADOVAO STANOVNIKE MALOG BRAČKOG MJESTA Za blagdane svakom od 59 preostalih mještana darovao božićnicu

    AUTOR:
    • Ivica Radić

  • OBJAVLJENO:
  • 27.12.2018. u 16:51

Top view composition of present boxes in colorful festive wrapping tied with bow under decorated Christmas tree branches on the white soft carpet. Gift Background. Selective focus, copy space, Image: 403897571, License: Royalty-free, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Alamy
Profimedia, Alamy

 

Nepoznati dobročinitelj ugodno je za božićne blagdane obradovao stanovnike malog bračkog mjesta Dračevica, piše Slobodna Dalmacija.

Svaki stalni stanovnik, a ima ih 59, dobio je od tajanstvenog dobročinitelja omotnicu u kojoj se nalazio poklon bon od 500 kuna.

S obzirom na to da u Dračevici ima dosta starijih osoba s malom mirovinom, poklon-bon im je itekako dobro došao. Tako su stanovnici tog bračkog mjesta dobili neočekivanu božićnicu.

Riječ je o ukupnoj donaciji od blizu 30 tisuća kuna, a dobročinitelj je tražio da ostane anoniman. Stanovnici Dračevice su svome dobročinitelju, koji im je dodatno uljepšao blagdane, zahvalni, a premda s velikom sigurnošću znaju tko je, žele poštivati njegovu želju o anonimnosti. Međutim, on za njih nije ni tajanstven ni misteriozan.

- U svakom slučaju riječ je o osobi koja voli ovo mjesto i osobi koja voli ove ljude te zaslužuje poštovanje i zahvalnost sviju nas - kazao je Šimica Žuvić za Slobodnu.

Više na Jutarnjem...


Tagovi

Izdvajamo