IZNENAĐENJE!

TINEJDŽER 'OŽIVIO' NA PUTU ZA VLASTITI SPROVOD Obitelj je bila uvjerena da je preminuo od posljedica ugriza psa, no dječak je iznenada otvorio oči

Ilustrativna fotografija
 Profimedia, Alamy

Tinejdžer za kojeg su smatrali da je preminuo od posljedica ugriza psa lutalice, iznenada se probudio na putu na vlastiti sprovod i potpuno šokirao obitelj, pišu britanski mediji.

Kumar Marewad (17) ostavio je svoje bližnje u stanju šoka kad se iznenada dignuo iz mrtvih.

Mladića je ugrizao pas lutalica nakon čega je s visokom temperaturom prebačen u bolnicu u Dharwadu u Indiji. Stanje mu se po dolasku u bolnicu pogoršavalo, a liječnici su rekli obitelji da očekuju najgore jer mu se infekcija proširila na cijelo tijelo.

Nakon što je više sati proveo na aparatima za održavanje života, Kumarova je obitelj odlučila povesti sina doma kako bi u miru proveo posljednje trenutke, piše Times od India.

Prema riječima njegovih roditelja Kumar je kod kuće u nekom trenutku prestao disati i nakon što se neko vrijeme nije pomaknuo, obitelj je pretpostavila da je mrtav. Kao što je običaj u njihovom selu, obitelj je susjede zamolila da pripreme sprovod za Kumara, a za pokop je trebalo hodati dva kilometra.

Na putu je Kumar prvo otvorio oči, počeo disati, a onda je počeo micati rukama i nogama. Hitno su ga prebacili u bolnicu gdje su ga priključili na aparate za disanje. Dr. Mahesh Neelakhantannavar je rekao: ‘Sumnjamo da boluje od meningoencefalitisa, infekcije uzrokovane ugrizom psa.’

Kumarovi roditelji nisu mogli sakriti sreću zbog iznenadnog oporavka sina koji je između ostalog napustio školu da bi mogao raditi i uzdržavati obitelj.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 09:02