VELIKA HUMANITARNA GESTA

U ŽIVOTU NA VAGI SKINULA 50 KILA I OSVOJILA 50.000 KUNA, ALI SAV NOVAC ODLUČILA JE DATI SIROMAŠNOJ DJECI 'Ja sam u emisiju došla samo skinuti kile'

Irena Štetić Andrin
 Instagram

Nakon 126 dana provedenih u trećoj sezoni 'Života na vagi', 36-godišnja Irena Štetić Andrin osigurala je utješnu nagradu od 50 tisuća kuna, no odmah ju je proslijedila dalje, onima kojima je najpotrebnije.

- Stvarno sam se nadala pobjedi kako bih mogla u ovo božićno vrijeme uveseliti tu potrebitu dječicu. Rekla sam, ako išta osvojim, sve ide u dobrotvorne svrhe. Ovih dana dijelimo, sretni smo i uveselit ćemo pet adresa sa po 10 tisuća kuna, rekla je Irena za RTL-ov Exkluziv.

Uoči Božića, dobra djela odlučila je proslaviti večerom u krugu prijatelja i partnera. - Odlučili smo podijeliti nagradu jer sam ja ušla u show samo skinuti kilograme. Nama je to potrebno kako bismo mogli pristupiti postupku potpomognute oplodnje. Moj cilj je bio doći do 80 kila, a došla sam na 78. Nitko sretniji od mene!, rekla je vesela Irena.

Najveća podrška na ovom putu joj je njezin Ivica. Baš s njim ova diplomirana pravnica već pet i pol godina živi pravu bračnu idilu. - Promijenila se u svakom pogledu, fizički i mentalno, puno je ispunjenija osoba te zadovoljnija životom, rekao je njezin partner.

U Život na vagi je došla sa 130 kilograma, a danas više od 50 kilograma lakša, Irena je na korak do ostvarenja svog najvećeg sna - da postane majka. - Ja mislim da smo mi tik do toga, mislim da će iduća godina biti u tome sretna za nas. Ako Bog ima put za nas da posvojimo dijete, mi smo spremni i na to, rekla je.

S potpuno novim načinom života i zdravim navikama, odlučila se vratiti i svojoj najvećoj ljubavi - plesu. - Izabrala sam nešto što me najviše zanima, a to su pole dance i salsa. Potiču samouvjerenost kod žene i jednostavno jačaju našu emotivnu stranu, otkrila je.

Danas kad je sretnija i ispunjenija no ikad, Irena ne skriva da je najzahvalnija treneru iz showa Mariju Mlinariću, ali i svojoj desnoj ruci, pobjedniku Alenu Abramoviću. - To su jako lijepe riječi, a između ostalog to je njezina zasluga. Ona je stvarno pokazala da svojim ustrajnim radom i trudom može napraviti čudo, rekao je Mario za RTL.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 00:58