DRUGAČIJE BRAČNO PUTOVANJE

UDALA SE U HRVATSKOJ, A ONDA SE UPUTILA NA MEDENI MJESEC - SAMA! Australka objasnila neobičan potez: ‘To mi je najbolja odluka u životu’

Stephanie Allison na vjenčanju u Hrvatskoj
 Instagram

Dok se većina novopečenih bračnih parova najviše veseli medenom mjesecu, jedna je žena odbacila tradiciju i odlučila se na nešto sasvim drugačije.

Stephanie Allison iz Sydneyja udala se za svog partnera Douga s kojim je bila u vezi 13 godina, i to u Hrvatskoj krajem rujna! Dva tjedna nakon toga bila je na medenom mjesecu, ali sama.

‘Ja sam loš organizator tako da je Doug isplanirao cijelo vjenčanje, a odluka da odem sama na medeni mjesec došla je spontano nakon razgovora s cimericom koja je predložila da prije udaje malo putujem sama. Također sam odlučila dati otkaz jer sam trenutno u nekoj prijelaznoj fazi u životu pa sam osjećala da je sad vrijeme za solo putovanje. Kad sam iznijela Dougu prijedlog, rekao je da je i sam to htio predložiti jer je osjetio da mi to treba. Zato sam nasumce odabrala neke lokacije za sljedeća tri mjeseca i rezervirala povratne karte’, ispričala je Allison za Daily Mail.

Rekla je da joj je to najbolja odluka u životu jer se previše prepustila nekoj sigurnosti. Kaže da je istovremeno bila uzbuđena i u strahu, no intuicija joj je govorila da to mora učiniti.

Što se tiče odnosa s mužem, kaže da se učvrstio i poboljšao: ‘Mislim da je jako ponosan na mene to sam pobijedila strahove i napravila nešto spontano. To nije nalik meni. Bio je malo zabrinut oko novaca, ali sve je ispalo kako treba. U nekim periodima smo se čuli svaki dan, a u nekima se nismo čuli par dana. Oboje smo priznali da je bilo trenutaka kad smo si jako nedostajali i onih kad si uopće nismo nedostajali. Mislim da je ovo putovanje bilo jako zdravo za našu vezu. Dali smo si prostora da razmislimo i da osjetimo da si nedostajemo i tako smo pronašli novu, svježu perspektivu o našoj vezi. Veza nam je postala snažnija.’

Allison je obišla Belgiju, Austriju, Francusku, Češku, Island, Švicarsku, Veliku Britaniju, Njemačku i Hrvatsku. Dio svojih avantura zabilježila je na Instagramu, a dio na YouTubeu.

I'm not sure if you know this but I'm currently on a Solo Honeymoon. After Doug, my husband, went home (after our wedding in Croatia in September) I continued travelling by myself. Whenever I tell anyone about this they are very surprised as it's not the normal thing to do after you get married. But to be honest its been the best thing I have done for myself and I know if will strengthen mine and Doug's relationship too. I've learned so much about myself, conquered my fears, gained more love and respect for myself (and Doug) and reviewed what I want in my life. I'm excited about my personal growth and know it will translate beautifully in my relationship with Doug. It will make us stronger! He has supported me all the way, I'm very grateful to have such a wonderful man in my life. Interestingly, I met another wonderful woman on my travels who also got married recently and is now on a Solo Honeymoon! What a coincidence! I thought I was the only person in the world crazy enough to do something like this! haha ;P I think it's an interesting topic to explore, stay tuned for an video about it in the next few days :) #solohoneymoon #wedding #honeymoon #newperspectives #personalgrowth #photooftheday #nature #travel #travelphotography #fulfilled #fulfillment #joy #goals #iceland #story #storytime

A photo posted by Stefi (@stefi_war) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 15:56