DRUGAČIJE BRAČNO PUTOVANJE

UDALA SE U HRVATSKOJ, A ONDA SE UPUTILA NA MEDENI MJESEC - SAMA! Australka objasnila neobičan potez: ‘To mi je najbolja odluka u životu’

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 06.12.2016. u 13:57

Instagram

Stephanie Allison na vjenčanju u Hrvatskoj

Dok se većina novopečenih bračnih parova najviše veseli medenom mjesecu, jedna je žena odbacila tradiciju i odlučila se na nešto sasvim drugačije.

Stephanie Allison iz Sydneyja udala se za svog partnera Douga s kojim je bila u vezi 13 godina, i to u Hrvatskoj krajem rujna! Dva tjedna nakon toga bila je na medenom mjesecu, ali sama.

‘Ja sam loš organizator tako da je Doug isplanirao cijelo vjenčanje, a odluka da odem sama na medeni mjesec došla je spontano nakon razgovora s cimericom koja je predložila da prije udaje malo putujem sama. Također sam odlučila dati otkaz jer sam trenutno u nekoj prijelaznoj fazi u životu pa sam osjećala da je sad vrijeme za solo putovanje. Kad sam iznijela Dougu prijedlog, rekao je da je i sam to htio predložiti jer je osjetio da mi to treba. Zato sam nasumce odabrala neke lokacije za sljedeća tri mjeseca i rezervirala povratne karte’, ispričala je Allison za Daily Mail.

 

Rekla je da joj je to najbolja odluka u životu jer se previše prepustila nekoj sigurnosti. Kaže da je istovremeno bila uzbuđena i u strahu, no intuicija joj je govorila da to mora učiniti.

Što se tiče odnosa s mužem, kaže da se učvrstio i poboljšao: ‘Mislim da je jako ponosan na mene to sam pobijedila strahove i napravila nešto spontano. To nije nalik meni. Bio je malo zabrinut oko novaca, ali sve je ispalo kako treba. U nekim periodima smo se čuli svaki dan, a u nekima se nismo čuli par dana. Oboje smo priznali da je bilo trenutaka kad smo si jako nedostajali i onih kad si uopće nismo nedostajali. Mislim da je ovo putovanje bilo jako zdravo za našu vezu. Dali smo si prostora da razmislimo i da osjetimo da si nedostajemo i tako smo pronašli novu, svježu perspektivu o našoj vezi. Veza nam je postala snažnija.’

Allison je obišla Belgiju, Austriju, Francusku, Češku, Island, Švicarsku, Veliku Britaniju, Njemačku i Hrvatsku. Dio svojih avantura zabilježila je na Instagramu, a dio na YouTubeu.

 

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo