RIJETKO LIJEPA PRIČA

UPOZNALI SE KAO KLINCI ONLINE, DANAS SU U BRAKU Nakon 20 godina shvatili da su jedno za drugo: 'Bili smo blesavi suparnici, a onda se sve promijenilo'

 Facebook
 

Par koji se upoznao na online servisu Neopets dok su još bili klinci, početkom 2000., vjenčali su se 14 godina kasnije. Kristin Andrews-Karr je imala 12 godina kad se pridružila popularnom online servisu za ljubitelje kućnih ljubimaca koji žele imati i virtualne verzije životinja.

Ubrzo je upoznala Michaela Andrews-Karra koji je tad imao 10 godina i koristio je servis pod nadimkom Doktor.

Danas 29-godišnja Kristin iz Arkansasa priča kako su u početku bili suparnici pri čemu je Kristin imala ulogu pozitivnog lika, a Michael negativnog. No, među njima se rodilo prijateljstvo te su ubrzo komunicirali svakodnevno i preko chatova i preko mailova, ali prava imena si tad još nisu otkrili.

‘Dugo vremena Michael nije htio koristiti svoje pravo ime, nego samo Doktor’, ispričala je Kristin i objasnila da su potom počeli svakodnevno komunicirati preko poruka i razgovarati o privatnim problemima.

‘Bili smo blesavi suparnici, a onda smo počeli razgovarati o školi i životu. Prošlo je puno vremena konstantnog komuniciranja dok smo bili mladi tinejdžeri prije nego što mi je poslao svoje slike, a ponekad smo pričali i preko telefona’, rekla je.

I dok je Kristin vrlo brzo shvatila da osjeća više od prijateljstva prema njemu, Michael nikako nije znao kako roditeljima otkriti da ima virtualnu prijateljicu. ‘Bojao se da će mu roditelji zabraniti daljnju komunikaciju s ‘nepoznatima’ na internetu ako im kaže za mene’, dodaje Kristin koja mu je na koncu priznala svoje osjećaje, piše Daily Mail.

Prije odlaska u školu ujutro bi si slali poruke ‘volim te’, a kad je Michael navršio 17 godina, počeo je tražiti fakultete blizu mjesta gdje ona živi. Za prvi spoj uživo Kristin je povela mamu u lokalni restoran. Prisjetila se kako je tad izjurila iz restorana čim ga je ugledala jer su je preplavili osjećaji.

‘Mama mi je rekla da me gledao s takvom napetošću da se spotaknuo i pao. Njoj je to sve bilo smiješno’, rekla je Kristin.

Kad je Michael krenuo na koledž, njihova je veza postala stvarna, a zaprosio ju je 2014. Kristin smatra da ih je upravo komunikacija u tako ranoj dobi pripremila za zdravu vezu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 21:23