LJUBAV NEMA GRANICA

VIDEO: TINEJDŽERU NA SAMRTI OSTVARILI ŽIVOTNU ŽELJU Vjenčao se s ljubavi svog života koja je svaku neprospavanu noć bila uz njega

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 30.01.2018. u 14:02

January 28, 2018 - Tampa, Florida, U.S. - OCTAVIO JONES | TIMES.Sierra Siverio, left, and Dustin Snyder prepare to walk down the aisle after exchanging wedding vows at the The Big Red Barn located on 4815 Deshong Drive in Plant City, Florida on Sunday, Janaury 28, 2018. In June of 2016 Snyder was diagnosed with synovial sarcoma, a rare form of cancer. Snyder who's still battling synovial sarcoma is currently residing in hospice care. ÒI look forward to saying I do and being forever in love with Sierra as long as I have,Ó said Snyder. ÒSierra has given me the strength to keep up everything in my life without her and my family, I wouldnÕt have the strength to be here., Image: 361644957, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Zuma Press - News
Profimedia, Zuma Press - News

Sierra Siverio i Dustin Snyder

 

Saznanje da nema još puno vremena za život, rijetko tko može normalno podnijeti i pomiriti se s tom činjenicom. Međutim, 19-godišnji Dustin Snyder iz Valrica na Floridi točno je znao što mora učiniti prije kraja.

Snyder se dugo bori s rijetkim oblikom sarkoma, malignim tumorom mekog tkiva, čiji je uzrok nepoznat i tinejdžeru su, nažalost, liječnici morali saopćiti da ne polažu previše nade u njegovo preživljavanje. Rekli su mu da najvjerojatnije ima još samo nekoliko tjedana života.

To je vijest koju nitko ne želi čuti i s kojom se vrlo teško pomiriti, no ovaj je mladić pokazao iznimnu mentalnu snagu shvativši odmah koji mu je sljedeći korak - oženiti se za ljubav svog života.

Snyder i djevojka u koju se zaljubio još u srednjoj školi, Sierra Siverio, vjenčali su se u nedjelju 28. siječnja. Od njihove ideje do realizacije sve je bilo gotovo u pet dana. Prijatelji i poznanici pomogli su s financijskim troškovima, donirali vjenčanicu, cvjetne aranžmane, hranu, sve što je bilo potrebno… Kampanjom na GoFundMe, koju je pokrenula njegova sestra, prikupili su dovoljno novaca da pokriju sve troškove.

‘Sierra mi znači sve na svijetu. Baš sve. To vam ne mogu ni opisati riječima’, rekao je za 10News.

 

‘Jedina želja mu je oženiti se za djevojku koja je bila uz njega svaku neprospavanu noć i tijekom cijelog perioda liječenja. Ona se sad mora boriti s činjenicom da će ljubav njezinog života uskoro preminuti’, napisala je sestra.

Gošća na vjenčanju Brittany Hails na Facebooku je objavila fotografiju na kojoj izmjenjuju zavjete.

 

Snyder i Siverio hodali su još kao klinci na početku srednje škole, no nakon prekida su izgubili kontakt. Ponovno su se zaljubili krajem školovanja, a Dustin je borbu s opakom bolesti počeo prije godinu i pol dana.

‘Ako se dvoje ljudi vole i žele biti zajedno ostatak života, zašto se ne bi oženili’, rekla je Sierra.


Besplatno se prijavite na portala Jutarnji.hr

Izdvajamo