LJUBAV NEMA GRANICA

VIDEO: TINEJDŽERU NA SAMRTI OSTVARILI ŽIVOTNU ŽELJU Vjenčao se s ljubavi svog života koja je svaku neprospavanu noć bila uz njega

Sierra Siverio i Dustin Snyder
 Profimedia, Zuma Press - News
 

Saznanje da nema još puno vremena za život, rijetko tko može normalno podnijeti i pomiriti se s tom činjenicom. Međutim, 19-godišnji Dustin Snyder iz Valrica na Floridi točno je znao što mora učiniti prije kraja.

Snyder se dugo bori s rijetkim oblikom sarkoma, malignim tumorom mekog tkiva, čiji je uzrok nepoznat i tinejdžeru su, nažalost, liječnici morali saopćiti da ne polažu previše nade u njegovo preživljavanje. Rekli su mu da najvjerojatnije ima još samo nekoliko tjedana života.

To je vijest koju nitko ne želi čuti i s kojom se vrlo teško pomiriti, no ovaj je mladić pokazao iznimnu mentalnu snagu shvativši odmah koji mu je sljedeći korak - oženiti se za ljubav svog života.

Snyder i djevojka u koju se zaljubio još u srednjoj školi, Sierra Siverio, vjenčali su se u nedjelju 28. siječnja. Od njihove ideje do realizacije sve je bilo gotovo u pet dana. Prijatelji i poznanici pomogli su s financijskim troškovima, donirali vjenčanicu, cvjetne aranžmane, hranu, sve što je bilo potrebno… Kampanjom na GoFundMe, koju je pokrenula njegova sestra, prikupili su dovoljno novaca da pokriju sve troškove.

‘Sierra mi znači sve na svijetu. Baš sve. To vam ne mogu ni opisati riječima’, rekao je za 10News.

‘Jedina želja mu je oženiti se za djevojku koja je bila uz njega svaku neprospavanu noć i tijekom cijelog perioda liječenja. Ona se sad mora boriti s činjenicom da će ljubav njezinog života uskoro preminuti’, napisala je sestra.

Gošća na vjenčanju Brittany Hails na Facebooku je objavila fotografiju na kojoj izmjenjuju zavjete.

Snyder i Siverio hodali su još kao klinci na početku srednje škole, no nakon prekida su izgubili kontakt. Ponovno su se zaljubili krajem školovanja, a Dustin je borbu s opakom bolesti počeo prije godinu i pol dana.

‘Ako se dvoje ljudi vole i žele biti zajedno ostatak života, zašto se ne bi oženili’, rekla je Sierra.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 16:25