ODLUČILA JE ŽIVJETI

ZAPANJUJUĆA TRANSFORMACIJA 'S 20 godina imala sam samo 25 kila, a dvije i pol godine poslije ja sam živi dokaz da se i najveće zlo može prebroditi'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 10.08.2017. u 23:18

INSTAGRAM

 

Annalise Mishler (22) iz Kalifornije prije dvije i pol godine bila je na rubu smrti - težila je samo 25 kilograma i imala svega tri posto masnoga tkiva u tijelu - bila je sama kost i koža, a od umiranja su je, kaže, doslovce i bez pretjerivanja, dijelili sati.

- Mučila me nesanica, imala sam problema sa srcem, a menstruaciju nisam dobila pune dvije godine, koliko je trajala moja najgora faza mršavosti. Živjela sam u nezamislivom paklu. Takvo nešto ne bih poželjela ni najgorem neprijatelju - prisjetila se Annalise, a prenosi The Mirror.

Kad se napokon suočila s bolnom istinom da će je anoreksija ubiti, Amerikanka je odlučila boriti se za sebe, za vlastiti život. Danas je, kaže, potpuno zdrava - udebljala se skoro 23 kilograma, redovito vježba i jede zdravo, a postala je i fitness instruktorica. Njezin profil na Instagramu prati čak 44 tisuće ljudi.

- Nakon svega što sam prošla, tek sad shvaćam da riječi 'mršavost' i 'zadovoljstvo/sreća' jednostavno ne idu jedna uz drugu. Drago mi je što iz vlastita iskustva mogu pomoći drugima koji se posramljeni i sami bore s anoreksijom. Želim im biti uzor i nadahnuće - na kraju krajeva, ja sam čisti dokaz da se i najveće zlo može prebroditi - zaključila je Mishler.

 

 

ELIPSO

Izdvajamo