PAR KOJI JE IZAZVAO ZGRAŽANJE

ZARUKE PRED KAMERAMA Tinejdžerica zaprosila 60-godišnjeg domara koji je radio u njezinoj školi

 Screenshot

Jim Kerr, inače otac troje djece, pristao je oženiti se za 18-godišnju Lisu Miller nakon što ga je ona zaprosila tijekom prošlotjednog posjeta Škotskoj, piše Daily Mail.

Video zaruka na svojoj je internet stranici objavila radijska postaja West FM.

- Jime, zajedno smo godinu dana i ja te stvarno volim. Ne bih te mijenjala nizašto, hoćeš li se udati za mene - čuje se kako se Lisa obraća Jimu nakon čega joj je on potvrdno odgovorio.

Ova priča možda i ne bi bila toliko neobična da Jim nije 60-godišnjak koji je radio kao domar u Lisinoj školi. Par je u vezi od studenog prošle godine i već i žive zajedno. Prema prvim navodima Jim je svoju ženu napustio zbog Lise, no izvori bliski paru to su demantirali te ispričali da se bračni par već razdvojio kada su se njih dvoje spetljali.

Screenshot

Priča o ljubavi između 18-godišnje djevojke i 60-godišnjeg muškarca u javnost je dospjela nakon što je učenik s kojim je Lisa išla u školu na Twitteru objavio zajedničku fotografiju Lise i Jima.

- Ma nema šanse. Djevojka koja je išla u moju školu zaručila se za domara koji je tamo radio - stoji uz fotografiju.

Ako je suditi prema komentarima, post je uglavnom izazvao bijes i osudu javnosti. Sa zarukama se ne slaže ni Allison Ker, 32-godišnja Jimova kćer.

- To je moj tata, a ja imam 32 godine pa zamislite samo kako je meni i mojoj obitelji to gledati - izjavila je i dodala da sa svojim ocem više ne želi imati veze te da ovaj slučaj više nema namjeru komentirati.

Screenshot

Nakon što su saznali za vezu Jima i Lise, škola je domara suspendirala u ožujku.

- Morali smo nešto učiniti s naše strane - poručili su iz škole.

Lisina obitelj podržava njihovu ljubav, a osim Jimove kćeri, podršku imaju i s njegove strane obitelji.

- Ona ga voli svim srcem i ne vidi se kao žrtva kao što to ljudi pričaju. On joj je puno pomogao, uspjet će se oni zajedno izvući kroz ovo - rekao je izvor blizak paru.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 01:14