PRIJAVI SE I TI

MAGENTA 1 GAMING TURNIR Traži se najbolji igrač Fife u Rijeci. Pobjednik osvaja PlayStation 4 Pro!

Turnir u Rijeci uživo komentiraju Saša Sušec i Ivan Švajhler, a prenosi jutarnji.hr

Najvažnija sporedna stvar na svijetu već dva tjedna je najvažnija stvar za sve ljubitelje videoigara diljem Hrvatske. Hrvatski Telekom organizira turnir Magenta 1 gaming kako bi se doznalo tko najbolje igra FIFA-u 17 na PlayStationu u Hrvatskoj, uz Jutarnji kao medijskog partnera. Vrijeme je da sve one sate i sate vježbanja s ekipom na kauču ispred televizije pretvorite u nagradu i pravo da kažete da ste najbolji u svom gradu.

Otvorene su prijave za Rijeku, a prijaviti se možeš OVDJE!

Turnir majstora digitalnog nogometa počeo je 26. studenog u Splitu, gdje je 14-godišnji Dino Martedić kući odnio PS 4 Pro. Stream iz Splita pogledalo je više od 150.000 čitatelja portala jutarnji.hr, a onaj iz Osijeka, koji se održao 3.12. više od 130.000, gdje je trijumfirao Matija Stojaković, 23-godišnji trener odbojke iz Osijeka.

10.12. turnir se preselio u Rijeku, Tower Center, a prijaviti ste se mogli do petka 9.12.2016.. Za turnire u Splitu i Osijeku se prijavilo preko 800 sudionika. Prva 64 prijavljena dobili su direktnu pozivnicu na turnir na svoju e-mail adresu, a svi ostali bili su u rezervi. Sudjelovanje na turniru potrebno je potvrditi. Prijave za Zagreb su otvorene od 10.12. pa sve do petka 16.12.2016. do 10h.

Pogledaj snimku turnira iz Osijeka

Polufinalne i finalne utakmice prenosit će se uživo na portalu Jutarnji.hr, čineći ga prvim hrvatskim medijem koji će uživo prenositi turnir u video igrama. Prijenose utakmica na turniru u Rijeci komentirat će poznati sportski novinar i komentator Saša Sušec, što je prvi puta da će ovako nešto dogoditi u Hrvatskoj. Sušecu će se pridružiti i gamerima poznat komentator virtualnog nogometa Ivan Švajhler.

Natjecatelji će na turniru u FIFA-i 17 igrati jedni protiv drugih, a postepenom eliminacijom na kraju svakog turnira u svakom od gradova ostati će jedan pobjednik. Osim prava da se hvale kao najbolji igrači u gradu, a i šire, pobjednici turnira moći će osvojiti i PlayStation 4 Pro, trenutačno najmoćniju igraću konzolu na svijetu.

Rezervirajte svoje mjesto na turniru u Rijeci.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 18:15