PRIJAVE SE I TI!

MAGENTA 1 GAMING TURNIR Traži se najbolji igrač Fife u Zagrebu. Pobjednik osvaja PlayStation 4 Pro!

Zadnji turnir u nizu, onaj u Zagrebu uživo komentiraju Saša Sušec i Ivan Švajhler, a prenosi jutarnji.hr

Najvažnija sporedna stvar na svijetu već dva tjedna je najvažnija stvar za sve ljubitelje videoigara diljem Hrvatske. Hrvatski Telekom organizira turnir Magenta 1 gaming kako bi se doznalo tko najbolje igra FIFA-u 17 na PlayStationu u Hrvatskoj, uz Jutarnji kao medijskog partnera. Vrijeme je da sve one sate i sate vježbanja s ekipom na kauču ispred televizije pretvorite u nagradu i pravo da kažete da ste najbolji u svom gradu.

Prijave za Zagreb su otvorene, a OVDJE se možeš prijaviti na turnir koji se održava u Arena centru, 17.12.2016. od 10h.

Turnir majstora digitalnog nogometa počeo je 26. studenog u Splitu, gdje je 14-godišnji Dino Martedić kući odnio PS 4 Pro. Stream iz Splita pogledalo je više od 150.000 čitatelja portala jutarnji.hr, a onaj iz Osijeka, koji se održao 3.12. više od 130.000, gdje je trijumfirao Matija Stojaković, 23-godišnji trener odbojke iz Osijeka.

10.12. u Rijeci u finalu su se borili 18-godišnji Vedran Mazi s Krka i godinu stariji Mladen Brozović iz Novog Vinodolskog, a Playstation 4 Pro kući je odnio Vedran.

17.12. turnir se seli u Zagreb, Arena centar, a prijaviti se možete do petka 16.12.2016. Za turnire u Splitu, Osijeku i Rijeci se prijavilo više od 1.100 igrača. Prva 64 prijavljena dobilti će direktnu pozivnicu na turnir na svoju e-mail adresu, a svi ostali biti će u rezervi. Sudjelovanje na turniru potrebno je i potvrditi e-mailom. Prijave za Zagreb su otvorene od 10.12., a traju do petka 16.12.2016. do 10h.

Pogledaj snimku turnira iz Rijeke koje je uživo prenosio jutarnji.hr, a organizirao Hrvatski Telekom.

Polufinalne i finalne utakmice prenosit će se uživo na portalu Jutarnji.hr, čineći ga prvim hrvatskim medijem koji će uživo prenositi turnir u video igrama. Prijenose utakmica na turniru u Rijeci komentirat će poznati sportski novinar i komentator Saša Sušec, što je prvi puta da će ovako nešto dogoditi u Hrvatskoj. Sušecu će se pridružiti i gamerima poznat komentator virtualnog nogometa Ivan Švajhler.

Natjecatelji će na turniru u FIFA-i 17 igrati jedni protiv drugih, a postepenom eliminacijom na kraju svakog turnira u svakom od gradova ostati će jedan pobjednik. Osim prava da se hvale kao najbolji igrači u gradu, a i šire, pobjednici turnira moći će osvojiti i PlayStation 4 Pro, trenutačno najmoćniju igraću konzolu na svijetu.

Prijavi se i osiguraj svoje mjesto u bitci za Playstation 4 Pro u Zagrebu 17.12.2016.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 13:12