EKSKLUZIVNI HT EVENT

PLAYSTATION 4 PRO STIGAO U HRVATSKU! Unboxing najmoćnije igraće konzole na planetu sutra prvi puta u prijenosu uživo na Jutarnji.hr

Iščekivanju za hrvatsku gaming zajednicu je stigao kraj i u subotu, 19. studenog T-Centar u zagrebačkom Arena Centru postaje raj za sve ljubitelje video igara.

Od trenutka kada je najavljena, nova Sonyjeva igraća konzola Playstation 4 Pro pravi zazubice ljubiteljima video igara diljem svijeta. Obećanje igranja u 4K rezoluciji s visokim dinamičkim rasponom boja na sustavu koji je sinonim za kućnu zabavu uzrokovalo je veliki interes u gamerskoj zajednici jer dolazi nakon svega tri godine nakon dolaska Playstationa 4 na tržište.

Iščekivanju za hrvatsku gaming zajednicu je stigao kraj i u subotu, 19. studenog T-Centar u zagrebačkom Arena Centru postaje raj za sve ljubitelje video igara.

U organizaciji Hrvatskog Telekoma, Jutarnji.hr, kao medijski partner, bit će prvi medij u Hrvatskoj koji će uživo prenositi otpakiranje Playstation 4 Proa , nove Sonyjeve igraće konzole.

S početkom u 10:00 sati, poznati stand-up komičar Ivan Šarić će zajedno s urednikom portala HCL Gaming Igorom Belanom svim nazočnim ljubiteljima video igara predstaviti trenutno najsnažniju igraću konzolu na planetu. Prijenos uživo s unboxinga emitirati će se na internetskoj stranici jutarnji.hr.

Tijekom dvosatnog događaja, okupljeni će moći vidjeti kako konzola radi na Ubisoftovoj igri Watch Dogs 2, nastavku popularnog naslova Watch Dogs iz 2014. godine.

U Watch Dogs 2 igrači preuzimaju ulogu mladog hakera Marcusa Hollowayja, koji zajedno s grupom hakera DedSec pokušava onesposobiti sustav za nadzor građana u fiktivnoj verziji San Francisca. Otvoreni svijet igre Watch Dogs 2 igračima dopušta da rade god žele, a teme s kojima se igra bavi relevantnije su nego ikad. Prilikom izrade igre, studio za razvoj igara koji je radio igru konzultirao s pravim hakerima kako bi akcija u igri bila što realnija i vjernija onoj iz pravog svijeta.

Međutim, Hrvatski Telekom ne staje na predstavljanju Playstation 4 Proa.

Nakon predstavljanja najsnažnije konzole za igranje video igara, Hrvatski Telekom organizira Magenta 1 gaming turnir u FIFA-i 17 u četiri hrvatska grada koji počinje u Splitu 26. studenog u Splitu. Turnir se nadalje seli u Osijek (3.12.) i Rijeku (10.12.), a završava u Zagrebu 17. prosinca.

Natjecatelji će na turniru u FIFA-i 17 igrati jedni protiv drugih, a postepenom eliminacijom na kraju svakog turnira u svakom od gradova ostati će jedan pobjednik koji će kući ponijeti Playstation 4 Pro konzolu.

Polufinale i finale natjecanja iz svakog grada Jutarnji.hr će uživo prenositi.

Osim turnira u FIFA-i 17, natjecatelji i posjetitelji događaja u gradovima moći će isprobati Ubisoftovu igru Watch Dogs 2.

PlayStation 4 Pro može se potražiti na T prodajnim mjestima po najboljoj cijeni i u najboljoj ponudi. U Magenta 1 svijetu uz Najbolje tarife paket koji obuhvaća PlayStation4 Pro, igru Watch Dogs 2 te smartfon Sony Xperia XA dostupan je za samo 1 kunu odmah, a ostatak na rate.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 14:19