UŽIVO KOMENTIRALI SUŠEC I ŠVAJHLER

PRVI PUT U HRVATSKOJ MAGENTA 1 TURNIR Digitalna nogometna groznica: Održan prvi FIFA 17 turnir na Playstation 4 Pro u Splitu

Na jutarnji.hr ste mogli pratiti prijenos digitalne nogometne groznice u Splitu. Provjerite tko je pobijedio u borbi za PlayStation 4 Pro.

Jutarnji.hr je u suradnji s Hrvatskim Telekomom donio prvi live prijenos Magenta 1 gaming turnira koji je održava u subotu u Splitu. Prijavilo se više od 400 natjecatelja, ali samo njih 64 dobilo je mjesto na turniru. Prijenos polufinala i finala turnira u Splitu na jutarnji.hr i slobodnadalmacija.hr gledalo je više od 105 tisuća ljudi!

Ovo je prvi turnir koji je uživo komentirao profesionalni komentator i sportski novinar Saša Sušec. Bilo je zanimljivo slušati kako se snašao u dinamičnim utakmicama digitalnog nogometa, a uz Sušeca, live stream na portalu jutarnji.hr komentirao je i profesionalni gamer, također i sportski komentator Ivan Švajhler.

Prijavite se za turnir u Osijeku!

Hrvatski Telekom organizira prvi Magenta 1 gaming turnir u Hrvatskoj, koji će se održati u 4 grada. Turnir kreće danas u Splitu a svaku subotu seli u drugi grad. Kako biste sudjelovali na turniru morate se prijaviti, a broj mjesta na svakom turniru je ograničen na 64. Slijedeći turnir bit će onaj u Osijeku 3.12.2016., a prijave samo za taj turnir su otvrene od 26.11. (10h). Prijave za turnire u Rijeci (10.12.2016.) te Zagrebu (17.12.2016.) još nisu otvorene. Pratite jutarnji.hr za više informacija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 07:06