STIŽE NOVI BROJ

SPEKTAKULARNI FOTOSESSION: MAGNUM O KOJEM SVI PRIČAJU Lidija Bačić: Pokrećem novu valutu Lillecoin, evo kako će moji fanovi na tome moći zarađivati!

 
 Viktor Drago /

Novo izdanje Magnuma, magazina za lifestyle i tehnologiju koji u četvrtak izlazi na kioske uz Jutarnji list, donosi ekskluzivni intervju s Lidijom Bačić, ženom čiji su spotovi na YouTubeu pregledani 100 milijuna puta.

Popularna Lille između ostalog najavila nam je svoj novi biznis plan - pokreće prvu hrvatsku kriptovalutu Lillecoin koji će dijeliti fanovima.

- Namjera je da moji fanovi zarađuju tu kriptovalutu aktivnostima na mom YouTubeu i ostalim profilima na društvenim mrežama. Kada ih zarade, mogu njima kupovati moje proizvode, otkrila je Bačić koju na društvenim mrežama prati pola milijuna ljudi.

Pjevačica je za Magnum odradila i spektakularni fotosession s Viktorom Dragom, a osim priče o njoj donosimo i intervju s glumcem Dušanom Bućanom, veliku reportažu o skrivenom svijetu hrvatskih kockarnica i temu o budućnosti transporta.

Testirali smo nove mobitele i istražili gadgete koji vam trebaju za smart home, probrali najbolje satove i pronašli traperice koje odgovaraju svakom tijelu.

Ljupka Gojić otkriva nam što ima na zaslonu mobitela, a svećenik Tvrtko Barun što nosi u torbi. Predstavljamo Martinu Vuletić, plesačku sezanciju iz Zagreba, te dvojicu robotičara koji će u Kopićevom Gideon Brothers Hrvatsku pretvoriti u robotičku velesilu.

Sve to i puno više u novom Magnumu u četvrtak uz Jutarnji list.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 07:17